2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این برادرشوهر

501 بازدید | 29 پست

جاری م کارمنده، ولی عصرا خونه س،زن و شوهر صبح سرکارن بعد از ظهر که برادرشوهرم باشگاه میره یا با دوستاش میرن ورزش، جاری م هم خونه نمیمونه اونم با دوستاش میره دوره‌ی یا بازار و دو دور این وسط یه پسر 5 ساله دارن که دنبال اینن یکی نگهش داره، با پسر من همبازیه،ولی خب دوتا پسر شیطون کل اسباب بازی ها رو میارن میریزن وسط، کل کل و دعوا هم دارن باهم،بالای ده بار برادرشوهرم زنگ زده به شوهرم که بچه ش رو بیاره خونه ی ما، چون خودش و زنش میخوان برن تفریح،این ده بار رو شوهر من هربار به یه بهونه رد کرده خواسته ش رو، پریشب دوباره زنگ زده، خانمش رفته با دوستاش ایشونم میخواسته بره باشگاه، میخواست بچه ش رو بیاره دیگه شوهرم نتونست ردش کنه گفت بیار، برعکس من عادت ماهانه م بود بشدت کسل و خسته بودم، خیلی عصبی شدم سر این قضیه و با شوهرم دعوام شد،آدمای بشدت پرویی که هرچی بهشون نه بگی بهشون بر نمیخوره، نمیدونم چیکار کنم، نمیخوام بچه نگه دار یکی دیگه باشم خب یکیتون بمونید خونه بچه تون رو نگه دارین یا ببرین با خودتون من چه گناهی کردم آخه،میدونم دوباره هم این اتفاق میفته واقعا زور داره برام، شما باشین چیکار میکنین،شوهرم میگه تو بگو من چی بگم که دیگه نخواد بچه رو بیاره اینجا،موندم با این اخلاقای اینا چرا باز وقتی نه میشنون دوباره میگن

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید خودت بگی بهتر باشه مثلا ی همین بار ک حالتم بد بوده زنگ میزدی میگفتی شوهرم نمیدونست خالم بده نمیتونم نگه دارم 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
بگو خونه نیستم فلان جام تا فلان ساعتم نمیام خونه

تاحالا ده بار به یه بهونه رد کردم این بار یازدهم بود که دیشب اوردنش

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
تاحالا ده بار به یه بهونه رد کردم این بار یازدهم بود که دیشب اوردنش

عجب کنه هایی ان

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  

شاید خودت بگی بهتر باشه مثلا ی همین بار ک حالتم بد بوده زنگ میزدی میگفتی شوهرم نمیدونست خالم بده نمی ...

پریشب شوهرم گفت حال زنم خوب نیست ولی باز آوردش 

شماهم یه مدت برید بیرون باهم

شوهر منم صب تا عصر سرکاره باز میاد ناهار و استراحت دوباره میره سرکارش،من یا باید برم خونه مادرم یا بشینم تو خونه،اصلا تو خونه هم باشم وظیفه من نیست نمیدونم چرا نمیفهمن اینا

من در قبال نگهداری بچه شما مسئول نیستم و تمام

آخه بمن نمیگن به شوهرم میگن تاحالا چندبار بهونه کرده ولی کو گوش شنوا

پریشب شوهرم گفت حال زنم خوب نیست ولی باز آوردش

پس اینارو باید رک و رو راست بگین وقتی تعارف ندارن تعارف نداشته باشین 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
اینا اینجوری میرن خوش گذرونی شمام حرصشو میخورین

بخدا که همینجوریه،شانسم دارن بخدا، شوهر من دیشب بمن میگه خیلی بهونه کنیم می‌فهمن تو بدت میاد بچه شون رو نگه داری 😐گفتم من وظیفه م نیست بمن چه آخه،چون چندبار گفته و من بهونه آوردم و شوهرم ردشون کرده، فکر میکنه کار بدی کرده نمیدونم شوهرمو چه جوری مجاب کنم جای اینکه زشتی کار اونا رو درک کنه فکر میکنه کوتاهی از منه 😐