2777
2789
عنوان

تماس با نامزد سابق یه لحظه بیایید

641 بازدید | 35 پست

یکساله نامزدیمو به هم زدم از همون لحظه که به هم زدم دلم میگفت دوباره به هم برمیگردین اقا من یکسال هر کی اومد خواستگاری دلم هیچ جوره راضی نمیشد و رد کردم دیروز با یه استادی مشورو کردم قران باز کرد گفت خودت بهش زنگ بزن ...اقا من زنگ زدم جواب نداد رفتم معازه ش گفتم یکساله که کنار نمیام با این موصوع جدایی یکم من من کرد و گفت نه تو دیگه واسه منو خونواده م تموم شدی ولی میدونستم شل داره اینو میگه نگاهی ام که بهم مینواخت حس داشت ...هیچی اومدم بیرون هر چی عکس و شماره بود پاک کردم و یه نفس راحت ‌کشیدم الان باز دوباره امروز دلم تو هول و ولا افتاده که صبر کن دوباره به هم برمیگردین !!!!!من واقعا چه کنم؟

ول نمیکنی این اقای معتاد رو نه؟عکسشم توتاپیک هات هست کاملا تابلو 

بعدم هزار ماجرا میشه  میگین خداماروبدبخت کرد 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بپذیر تقدیر رو

من یکی رو میخواستم خیلی زیاد که نشد و تازه با اینکه از ما پایین تر بود خیلی کلاس میذاشت خودش و خانوادش

بعد با کسی ازدواج کردم که تو خوابم نمیدیدم هزار پله بهتر باسوادتر باشعورتر فهمیده تر از آن

خدا رو هزار مرتبه شکر میکنم ک آن نشد

امیدوارم خدا یکی بهتر بذاره سر راه زندگیت

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

ببین عزیزم هر احساسیم بوده که بهت میگفته بهم برمیگردین دیگه شما تلاشتو کردی یعنی یک قدم به سمتش برداشتی بیشتر از این خودت رو تحقیر نکن بقیش با اون اگر بخوادت باید خودش یه قدم به سمتت برداره اما مبنی بر احساس و حدس و گمان اگر خواستگار خوب اومد که باهم به نتیجه میرسین زندگی و آینده ت و مبنی بر احساس خراب نکن

از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*