2777
2789
عنوان

کسایی که عینک میزنن بیان

535 بازدید | 54 پست

من یکی ار چشمام ۲ هست یکیش ۳ میخوام عینک بخرم چون نمرش رفته بالا ، عینکم خیلی کلفت میشه شیشه آش ؟منظورم اینه که چشام کوچیک معلوم میشه از پشت عینک ؟

میشع بگید نگرانم 

اون دل هایی که شاد میکنی،اون مهربونی هایی که پخش میکنی...میشه همون عجب شانسی آوردم های زندگیت... 🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه من شماره چشمم 5بود معلوم نبود زیاد

بعدم شیشه فشرده بگیری نازک میشه اصلا معلوم نمیشه

ولی خب هزینه ش بیشتر میشه

تازه من حتی عینک نیم فرام هم استفاده میکردم

نصف شیشه بیرون بود از پایین ولی مشخص نبود بخاطر فشرده بودن شیشه ش

نه من شماره چشمم 5بود معلوم نبود زیادبعدم شیشه فشرده بگیری نازک میشه اصلا معلوم نمیشهولی خب هزینه ش ...

باید خودمون بگیم شیشه رو فشرده کنه اره ؟

من بیرون خودم لنز میزارم بیشتر تو خونه عینک میزارم ولی دکتر گفت بیرون عینک بزنی بهتره برای همین میخوام بپرسم چون من الان عینکم ۱.۵ و ۲.۵ هست و مشکلی نبود الان شده ۲ و ۳ پرسیدم چجوری میشه اینا 

اون دل هایی که شاد میکنی،اون مهربونی هایی که پخش میکنی...میشه همون عجب شانسی آوردم های زندگیت... 🌷
باید خودمون بگیم شیشه رو فشرده کنه اره ؟من بیرون خودم لنز میزارم بیشتر تو خونه عینک میزارم ولی دکتر ...

اره بهشون بگی برات فشرده ش میکنن خیلی نازک میشه

دکترت درست گفته لنز نذار هم استیگمات میاره

هم باعث نازک شدن قرنیه میشه

بعد خواستی عمل کنی نمیتونی

عینک بزن بعدها واسه عمل اقدام کردی مشکلی نداشته باشه 

نمیخوای عمل کنی؟ لنز بذاری ممکنه بعدا نتونی عمل کنی

چرا عمل میخوام بکنم گفته الان هم میشه کرد ولی چون درس میخونی دانشگاه و اینا بزاری ۲۵ سالگی بهتره اینجوری ممکنه ضعیف بشه بعد عمل حیفه 

نمی‌دونم من زیاد از خونه پارسال اینا سر کنکور و اینا بیرون نرفتم برای همین لنز میزدم ولی الان دیگه نمیشه همش زد 

نه من شماره چشمم 5بود معلوم نبود زیادبعدم شیشه فشرده بگیری نازک میشه اصلا معلوم نمیشهولی خب هزینه ش ...

چرا میگی بود نبود. عمل کردی؟ 

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

چرا میگی بود نبود. عمل کردی؟

اره لازک کردم

واسه همین فعل گذشته استفاده کردم😆

شماره چشمم5بود اون موقع ک عینک میزدم

ولی شیشه ش بخاطر فشرده بودنش زیاد کلفتیش مشخص نبود

این جمله درستشه😂

اره لازک کردمواسه همین فعل گذشته استفاده کردم😆شماره چشمم5بود اون موقع ک عینک میزدمولی شیشه ش بخاطر ...

لازک کردی الان نمره چشمت صفر شده ؟ چند ساله ؟

اره لازک کردمواسه همین فعل گذشته استفاده کردم😆شماره چشمم5بود اون موقع ک عینک میزدمولی شیشه ش بخاطر ...

😂

از عملت راضی هستی؟ الان اوکیه مشکلی نداری؟ 

من یک چشمم 1 یکی 1.5 

با همین شماره احساس میکنم 5 قدم جلوترمو نمیبینم 

تو با شماره 5 چجوری زندگی میکردیییی؟!!!! 

خدایی راستشو بگو یجا خوندم از عمل راضی نبودن ولی الکی میگن که مثلا کم نیارن و این حرفا 

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد