2777
2789
عنوان

کسایی که عینک میزنن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 54 پست
من نزدیکم ضعیفه الان بدون عینک صفحه گوشی رو نمیبینم

خب ضعیف بله

من دور رو گفتم

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

ببخشید گلم میدونی اگه یه نفر بخاد عمل کنه ولی شماره چشمش ثابت نمونه هیچ راهی هست عمل کنه؟

تا سن25فکر میکنم ثابت بودنش مهمه

من ک گفتم شماره چشمم5بود قبلش رفتم دکتر گفت6

عکس و اینا گرفتم برای نداشتن قوزقرنیه و نازک نبودن قرنیه

تایید شد رفتم عمل

اصلا ب شماره چشمم کاری نداشت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من شماره چشمم پایینه ولی استیگمات اذیتم میکنه بنظرت میتونم عمل کنم؟بعد تا چندوقت باید عینک دود ...

بستگی به نوع عملی که دکتر برات تشخیص بده و دکترت داره واسه استیگمات

تو خونه تا ی هفته بعد دیگه نمیخواد تو خونه بزنی فقط بیرون تو افتاب مثل ادمای معمولی

بعد ی ماهم دوست نداشتی میتونی بیرون هم نزنی

ولی کلا چه با عمل چه بی عمل بیرون عینک افتابی یو وی بزنید خیلی تاثیر داره

منم همینم یه جوری شده همه چیمو مدیون عینکمم و یه بار با خودم میگفتم عینکم تنها دوست خوب منه 😂🥰کِی ...

اره بعده سه روز لنز پانسمان رو در میارن از چشم و دیگه اوکی میشی ولی شبا باید چشم بند بذاری بخوابی

من بعد ک لنز پانمسان رو در اوردم و همه چی گل و بلبل بود

شب تو خواب چشم بند رو پرت کردم ی طرف ی چشممو مالیدم زخم شده بود نمیدونستم 

ب نور حساس شد زنگ زدم ب دکترم گفت بیا معاینه بعد برای همون ی چشمم دوباره لنز پانسمان گذاشت تا 3روز بعدش

اره بعده سه روز لنز پانسمان رو در میارن از چشم و دیگه اوکی میشی ولی شبا باید چشم بند بذاری بخوابیمن ...

اوه پس یادم باشه دستامو با یه چیزی ببندم شبا 😂😮‍💨

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

منم همینم یه جوری شده همه چیمو مدیون عینکمم و یه بار با خودم میگفتم عینکم تنها دوست خوب منه 😂🥰کِی ...

الان ک یک ساله میگذره

نه قطره ندارم

ماه اول 3تا قطره داشتم

ماه دوم شد2تا

ماه سوم شد فقط اشک مصنوعی

ک الان اشک مصنوعی هم لازم ندارم

تا سن25فکر میکنم ثابت بودنش مهمهمن ک گفتم شماره چشمم5بود قبلش رفتم دکتر گفت6عکس و اینا گرفتم برای ند ...

یعنی قبلش نگفت تا شش ماه مثلا شماره چشمت باید ثابت بمونه؟ 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
عزیزم من شماره چشمم پایینه ولی استیگمات اذیتم میکنه بنظرت میتونم عمل کنم؟بعد تا چندوقت باید عینک دود ...

من هزینه عملم و داروهام شد15تومن

تو شیراز البته دیگه داروهای بعدش و عینک و اینا جدا خریدم

تهران با9تومن هم دیدم ک عمل کردن بعلاوه عینک رایگان

شهرای دیگه اطلاع ندارم 

اوه پس یادم باشه دستامو با یه چیزی ببندم شبا 😂😮‍💨

وای بخدا😂😂

من دیگه بعد از اون اتفاق چشم بند رو با چسب پانسمان فیکس میکردم رو صورتم تا صبح تکون نمیخورد دیگه

ولی روزای اول عمل شب میخوابیدم صبح بیدار میشدم چشم بندم نبود پایین تخت انداخته بودمش😂😂😂

چون قرص خواب هم دکتر داده بود واسه شبا اصلا نمیفهمیدم چیکار میکنم😂😂😂

وای بخدا😂😂من دیگه بعد از اون اتفاق چشم بند رو با چسب پانسمان فیکس میکردم رو صورتم تا صبح تکون نمیخ ...

خدا نکشت دختر چقدر خندیدم 😂😂😂

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

نهچون به نظرم چهره ی آدمو تغییر میده

واقعا یه حرفایی میزنیدا

وقتی دو قدم جلوتو بدون عینک نمیبینی بازد چیکار کنی؟

وقتی شرایط عمل نداری قوس قرنیه سن کم و....باید چیکار کنی؟

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀