2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم ممکنه به خاطر دارو ها باشه و هم نشونه مثبت شدن.

من تو انتقالام همیشه درد داشتم هیچ وقتم باردار نبودم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

هم ممکنه به خاطر دارو ها باشه و هم نشونه مثبت شدن.من تو انتقالام همیشه درد داشتم هیچ وقتم باردار نبو ...

سلام نسا جان من شما رو میشناسم تو تاپیک ای وی اف ۹۴ 

شما از روز چند شروع میشد درد سینتون؟

استراحتم باید در چ حدی باشه؟

راه ک میرم عذاب وجدان میگیرم

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
هم ممکنه به خاطر دارو ها باشه و هم نشونه مثبت شدن.من تو انتقالام همیشه درد داشتم هیچ وقتم باردار نبو ...

من ی امپول چسب جنین دارم روز ۸ انتقال گفته بزن 

من جمعه ۳۰ ام انتقال دادم روز هشتم کی میشه؟

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
سلام نسا جان من شما رو میشناسم تو تاپیک ای وی اف ۹۴ شما از روز چند شروع میشد درد سینتون؟استراحتم بای ...

سلام عزیزم

من از اول سیکل که داروها شروع می‌شد درد داشتم

روزای اول انتقال به اوج خودش می رسید هی کم و زیاد میشد، حتی بعد منفی شدنم ادامه داشت، بدن هر کسی یه طوریه همه مثل هم نیستن، 

استراحت نسبی داشته باش نچسب به تخت

و سعی کن بهش فکر نکنی زیاد.

دنبال علائم نباش تو داری هورمون بارداری وارد بدنت می کنی پس طبیعیه سینه درد و... 

از خدا می خوام به زودی خبر مثبت‌ شدنت رو بدی.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔