2777
2789
عنوان

بیاید بگید حق با شوهرم بود یا من که روزمو خراب کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 23 پست
عزیزممم چه قشنننگ❤❤منم همینارو بهش گفتم گفت پس دردت اینه من چرا برای مادرم کادو گرفتم، نمیفهمه اصن د ...

بنظرموحتماجدی برخوردکن 

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

خدایی این مردا چرا نمیفهمن زن خودت کنار دستته اونوقت تلفنو برمیدارن تبریک میگن به بقیه خب لامصب خرجی ...

اره بخدا حتی منو برد بیرون رفت تو گل فروشی با چند تا دسته گل خوشگل اومد بیرون منم ذوق فکردم برا منه دیدم گفت همش برای خواهراشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به این راحتیا کامنت بد نمیزارم اینجا 

ولی 

رفتار شوهرت حرصمو دراورد😡

اخه یکی بهش بگه.  اگه برای هیچ کس کاری انجام نمیدادی   (خواهرا و مادرش) بازم حق داشتی بگی شرایط اقتصادی بده 

ولی برای اونا کادو دادی، تبریک گفتی، فقط خانوم خودت زیادیه ؟

یعنی شوهرت نزدیکم بود بحسابش میرسیدم 

اسی تو ام واقعا برا روز مرد هیچ کاری نکن جلوش 

پیش اون پدرتو ببوس ابدار و تبریک جانانه بکن ، اینم محلش نده

مادرشوهرتم کم شعور بوده قبلا توتربیتش کوتاهی کرده الان باید جبران میکرد و همون موقع که با خنده گلایه ...

اره دقیقا

مادرشوهرم فقط بمن گفت ولش کن هنوز بلد نیست و اینا

ولی پدرشوهرم جدی دعواش کرد

برام مهم نیست دیگه گذشت بخوره تو سرم مناسبتا😓

من به این راحتیا کامنت بد نمیزارم اینجا ولی رفتار شوهرت حرصمو دراورد😡اخه یکی بهش بگه. اگه برای هیچ ...

حالا خانواده ماها یجوریه که اول میگن به همسرت تبریک بگو..‌‌‌....

بنظرم اصلا اونروز هیحا نرو اونم دعوت نکن فقط بگو میخوام برا پدرم برم کادو بخرم

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
من به این راحتیا کامنت بد نمیزارم اینجا ولی رفتار شوهرت حرصمو دراورد😡اخه یکی بهش بگه. اگه برای هیچ ...

اره واقعا هیچ کاری نمیخوام بکنم

منه احمق از الان از اینستا وسیله سفارش داده بودم

میدمش به بابای خودم بره به درک

یه کادو هم فقط برای باباش میگیرم همین

اره دقیقامادرشوهرم فقط بمن گفت ولش کن هنوز بلد نیست و ایناولی پدرشوهرم جدی دعواش کردبرام مهم نیست دی ...

من خدایی بد میدونم سرکادو ادم دعوا بحث کنه ولی حساب شوهرت خدایی جداست چون جلو تو به همه گل دادو .....بعد به شما نداد خیلی کم شعوره و عوضی

من خدایی بد میدونم سرکادو ادم دعوا بحث کنه ولی حساب شوهرت خدایی جداست چون جلو تو به همه گل دادو .... ...

خیلی واقعا😓

دیشب با گریه خوابیدم اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم

خیلی واقعا😓دیشب با گریه خوابیدم اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم

بهش بگو خیلی خارم کردی و دلمو شکوندی چون ارزش خواهرات بیشتر از زنت رود من با مادرت کاری ندارم برای اون وظیفه داشتی ولی برا خواهرات نه 

دیگه ام باهاش سرسنگین باش تا ادمشه