2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1324687 بازدید | 71797 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله ایشاللهباباشم میگه پسره😁 از الان فکر تفریحات دونفرشونه😂

این باباها خیلی نامردن. پسر من الان تو فکر خرید موتور چهار چرخ هست که دوتایی برن ساحل 🙃🙃🙃میگم مرد از سن تو گذشته😆😆

ممنون اره پسرم بدعادته درس رو باید براش توضیح بدم حتی دینی رو انقد دیشب. از معاد و ایمان و عمل صالح ...

احسنت به مادر نمونه. 

چقد درس خوندن سخته و بچه ات خودش باید درس بخونی اینطوری که خیلی اذیت میشی؟ یا خودت دوست داری کمکش کنی؟  

آرههه مامان و بابا و خواهرم کلی ذوق و اشکی شدن😍😍بابام گفت من خیلی وقت بود دلم نوه می خواستبه همکار ...

ببین دیفنی 😍😍

روز بعد شب یلدا مطب دندون پزشکی بودم

یهو منشی گوشی خانم دکتر رو داد

و گفت داداش تون پشت خط

اینم باهاش حرف زد حال خانمش پرسید

و گفت نمیای این طرفا؟

وای چقد مث شما ها بودن. ی لحظه یادتون افتادم

البته من اونا رو ندیدم😍😍

ولی خانم دکتر خودش خیلی خوشگل و خانمه

😍😍

ببین همچین اتفاقی جنوب و شمال کشور صورت گرفته😍😍

بله دیگه ماشالله مراسما و جشن ها همه پشت هم افتاده لباس یلدارو درنیاورده🍉🍉ژست مادر بودن میگیریم 👩 ...

مااشاالله استارتر

چقد فعال هستی😅 و پر حوصله👏🏻

ولی مگه کریسمس هم جشن میگیرید؟... جالب بود برام اخه جز فرهنگ ما نیست اینو پرسیدم خدایی نکرده زیر سوال نبردم یا چیزی. 

سلام خوبی میشه حرف هام رو بخونی به نظرت چیکار کنم؟؟؟؟

سلام عزیزم،قبلا فک کنم اینجا خیلی راهنماییت کردم

هم من هم دوستای دیگه

من داخل زندگی شما نیستم ونمیدونم که رفتار تو باهمسرت چطوره که ایشون دائم بهت فحش میده ،

هیچ آدمی نمیتونه مظلوم وایسه که یکی فحشش بده🥲

و آدم معمولی اینطور نیس،یایکی تحریکش می‌کنه یا واقعا مریضه همسرت یا رک بگم ازت خوشش نمیاد🥹

بنظر من تو اگه سرکار نری هم باز این مرد بهت پولی نمیده،

وفکرکنم بشدت به پسرت وابسته شدی بخاطر کارای همسرت اونم اینوخوب می‌دونه وقطعا اگه بخوای کاری کنی اذیتت خواهد کردوتوهم میترسی 

عزیزم ببین تو اگه خودت حالت خوب نباشه حتی اگه طلاقم بگیری تاخودتو جمعوجورنکنی نمیتونی مادر خوبیم برا پسرت باشی

تا حالا سعی کردی خودتو مقصر بدونی وفقطططط سعی کنی اخلاق و رفتار خودتو درست کنی تا کم کم اونم درست بشه؟

اگه نه که باکمک یه مشاوراین کارو بکن

اگه کردی و نتیجه نداده که این مرد مرده زندگی تو نیست،چون چندماه قبلم این مشکلات و مطرح کرده بودی،خب مشخصه که تغییر نکرده رفتارش🥺

واسه میخای جداشی بدترین چیزا رو در نظر بگیر بعد تصمیم بگیرمثلا اینکه نتونی بچه اتو ببینی،یااینکه خونواده حمایتت میکنن یانه،توجامعه شاید با فهمیدن اینکه مطلقه ای نگاه ها بهت عوض بشه و و و.....

اول رو خودت کار کن قوی شو یکم بعد برا زندگیت یه تصمیم درست و حسابی بگیر

من ابدا تشویقت نمیکنم ب طلاق،ولی اگه چاره ای نداری بهترین راهه

یکم پراکنده نوشتم

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

احسنت به مادر نمونه. چقد درس خوندن سخته و بچه ات خودش باید درس بخونی اینطوری که خیلی اذیت میشی؟ یا خ ...

اره درسا سخت تر شدن 

خودم کمی استرس درس ونمره و کنکور دارم نمیتونم بیتفاوت باشم و دخترا دراین موارد بهترن خودشون راحت درس میخونن پسرا یکم شیطونترن 

از زمان کرونا هم همینجوری هردو عادت کردیم بشینیم کنار هم 

اول سال اولتیماتوم دادم کاریت ندارم تا الانم کاری نداشتم باهاش ولی واقعا دبیرستانای دولتی کم میزارن برا دانش اموز 

معلم نه نمونه سوال میده نه حل تمرین نه جزوه ...

باز خودم طاقتم نمیاد باهم میخونیم نکته به نکته خط به خط توضیح میدم 

چون با من بهتر یاد میگیره 

تصور کن بحث معاد و دین و مرگ که بازخوانی کنی یاد میگیری رو هم باهم کار کردیم من مساله رو باز میکنم مثال عینی و واقعی براش میزنم 

دیگه درسته سخته اما خب سه سال سختی بکشمبهتر هست تا وقتمو هدر بدم و کمکش نکنم بعدها خودمو سرزنش کنم

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
اره بابا. گفتم که ماها بلد نیستیم ویار کنیم. 🥴🥴توویارم بچه مثبتیم😆😆الان هرچیزی که ویارتو بهتر می ...

مهسا ویار همون هوس نیس مگه؟

تهوع داره دیفن ویار نداره که عزیزم

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
مهسا ویار همون هوس نیس مگه؟تهوع داره دیفن ویار نداره که عزیزم

اولش راجع به ویار بود که قبلا با یفن حرف زدیم که همه اناناس میخوان ما نون😆😆ادامشو راجع به تهوع بود. انقدر با پسرم درگیر بودم. همونجوری ادامه دادم

سلام خوبی میشه حرف هام رو بخونی به نظرت چیکار کنم؟؟؟؟

سلام عزیزم 

یاسمن جان به نظر میرسه خودت هم اینقد حالت بده و افسرده ای که حوصله و جرات انجام هیچ اقدامی نداری 

اگه همسرت قبل از شاغل شدن هم همین بود و بی دلیل اینقد بی تربیت و فحاشه یا حالا به دلایل الکی 

فکرکنم قبلا گفته بودی چون میاد تو ترافیک دنبالت فحش میده 

خب به نظر من این ادم حتی ارزش نداره تف بندازی تو صورتش 😤😤😤😤😤

خودت جم کن و بیشتر از این بهش اجازه بی تربیتی نده 

بازهم یادمه گفتی خانوادت حمایتت میکنن وضعشون هم خوبه 

محکم باش برو و قاطعانه درخواست طلاق بده 

نمیگم حتما طلاق بگیر ولی حداقل یه اعتراض جدی کن حداقل بزار به تکاپو بیفتع 

بزار جدی بگیرتت 

رک بهت بگم اون هیچ ارزشی برات قایل نیست یکم گوش مالیش بده 

اینقد هم از نقطه ضعفت(پسرت)پیشش حرف نزن 

بگو نمیخامش 

من که میگم این آدم بی مسئولیت از پس بچه ش هم بر نمیاد و میده به خودت 

خواهشن اقدام کن