2777
2789

دیروز اولین روز زن زندگی من بود

همش فکر میکردم نامزدم برام سوپرایز داره

تا اخر شب صبر کردم حتی رفتم خونشون برای مادرشوهرم جشن گرفتیم هممون جمع شدیم

ولی حتی یه تبریک ساده هم بمن نگفت

چه برسه به کادو

برای خواهراش و مادرش دونه دونه دسته گل و کادو گرفته بود برای من هیچی

خیلی دلم شکست همونجا جلو خانوادش بهش تیکه انداختم

اخر شبم بحثمون شد گفت انقد این مناسبت برات مهم بود روزمونو خراب کردی گفتم اره مهم بود

به خانوادم الکی گفتم بهم کارت هدیه داد

خلاصه الان پاشدم دیدم استوری تبریک گذاشته

بخوره تو سرم واقعا حالم بده روز مرد حتی یه تبریکم بهش نمیگم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگفتی اگه روزمهمی نبودچرابرااوناتدارکات دیدی من خودم بشخصه این روزابرام مهمه هدیه اش مهم نیستااینکه طرق بیادم باشه برام مهمه

منم همسرم دیروزخیلی منتظربودم چون هردوتوبیمارستان کارمیکنیم گقتم وسط شیقت میادمنوسوپرایزمیکنه هی نیومدواقعادلخوربودم شب که خواستیم بریم گفوععع من گوشیم جاگذاشتم توبیمارستان برم بیارمش منم خیلی باماراحتی رفتم بشینم توماشین دیدم یه جام خیلی بزرگ پرازگل نرگس اونجاس😍😍😍😍😍😍😍😍

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

میگفتی اگه روزمهمی نبودچرابرااوناتدارکات دیدی من خودم بشخصه این روزابرام مهمه هدیه اش مهم نیستااینکه ...

عزیزممم چه قشنننگ❤❤

منم همینارو بهش گفتم گفت پس دردت اینه من چرا برای مادرم کادو گرفتم، نمیفهمه اصن دیگه برام مهم نیست منم میدونم روز مرد چیکار کنم

مادرشوهرتم کم شعور بوده قبلا توتربیتش کوتاهی کرده الان باید جبران میکرد و همون موقع که با خنده گلایه کردی میگفت عروس خانم گل اصلا لصل شمایی و از این حرفااون وقت پسرشم متوجه میشد 

خاله من دقیقا توجمع  همینکارو کرد سه سال پیش الان عروسش خودشو براش میکشه یه کلمه میگیم خاله فلانه یا انتقاد کنیم عروسش  میخواد بزنتمون خخخ

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟