2777
2789

بحث سر دعا نویس و طلسم بود منم گفتم من اعتقادی ندارم اون گفت من دارم ... بعد گفت برای دوست پسرم دعا نوشتن جذب دختر دیگه ای بشه منم گفتم چرته باور نکن پارتنر من میگه اعتقادی ندارم منم همینطور  اونم با خنده تو جوابم گفت از کجا می‌دونی من برای پارتنر تو ننوشتم جذب من بشه ؟؟؟😐 من همینطوری خندیدم الان یادم میوفته میگم حتی شوخیشم خوب نیست به نظرتون الان به روش بیارم ؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگفتی برو صدتا بنویس وقتی میدونم طرفم کیا رو آدم حساب نمیکنه باکی ندارم

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

عزیزم میشه درخواست منو قبول کنی

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
میگفتی برو صدتا بنویس وقتی میدونم طرفم کیا رو آدم حساب نمیکنه باکی ندارم

فکر می‌کنه خیلی بامزس و با بقیه ام اینجوری شوخی می‌کنه خوشم نمیاد از این نااگاهیش

ببین ب نظرم کلا رابطه رو‌کم کن اما اگر جوری باشه ک بدونه بخاطر اون حرف قطع کردی شاید واقعا بخواد حرک ...

می‌خوام بدونه من واقعا ناراحت شدم نمی‌دونم چجوری به روش بیارم و می‌دونم به روش بیارم نقطه ضعف دادم دستش دائمم بهم زنگ پیام میده ...می‌خوام از طریق دوست مشترکمون بفهمه 

فکر می‌کنه خیلی بامزس و با بقیه ام اینجوری شوخی می‌کنه خوشم نمیاد از این نااگاهیش

اینا موجودات خطرناکی هستن وقت به زبون آورده یعنی بهش فکر کرده

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
اینا موجودات خطرناکی هستن وقت به زبون آورده یعنی بهش فکر کرده

می‌خوام کلا قطع رابطه کنم بگم پارتنرم نمیزاره کم مونده تا ازدواج کنیم از همه جا پاکش میکنم فقط نمیخوام این موضوع رو بهش بگم تا نقطه ضعف دستش بیاد

می‌خوام کلا قطع رابطه کنم بگم پارتنرم نمیزاره کم مونده تا ازدواج کنیم از همه جا پاکش میکنم فقط نمیخو ...

نه از پارتنرت هیچی نگو فقط کات کن باهاش از همه جا هم بلاکش کن 

اگه پیدات کرد پرسید چرا بگو پارتنرم گوشیمو برداشته گفته اینا اضافی ان با ایموجی خنده 

بعد خودش حذف میشه

منم یه دوست اینجوری داشتم کات کردم باهاش 

بعد ازدواجم میومد تا 10 شب میموند خونم بعد میگفت منو ببرید خونمون 😐

نه از پارتنرت هیچی نگو فقط کات کن باهاش از همه جا هم بلاکش کن اگه پیدات کرد پرسید چرا بگو پارتنرم گو ...

واااای زدی تو خال می‌دونی چی میگه میگه میام خونتون سبزی پاک کنیم غیبت کنیم ... بچه هاتو نگه دارم بعد هی زنگ میزنه بدون احوال پرسی از اکسش و اتفاقات روزمره ش میگه من فقط خام تعریفاش از خودم میشم انقدری که میچسبه بهم ... وقتی اون حرفو گفت ما تازه دوستیمون شروع شده بود میگم شاید فکر میکرد منو پارتنرم عین دوست دختر دوست پسریم وجدی نیست اینو گفته یا چیییی چون الان تشویق می‌کنه رابطم با پارتنرم خوب باشه و میگه اون دوست داره ...بعد موقعی که اون شوخیو کرد تو ذهنش گفت نههه بابا پارتنر تو از من خوشش نمیاد 😐😐😐😐😐😐😐  من از خر....اب ترین دخترا ام همچین شوخی چرتی ندیدم کاش اون موقع به جای خندیدن میگفتم برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه

درسته شوخی زیاد جالبی نبوده ..ولی شوخی کرده 

انقد بخاطر پسرا با رفیقاتون بهم نزنید 

بعد اینکه اگر اعتقاد نداری نترس خب ازش ...

یه مدته درگیر کراشمم شاید راجبش تاپیک زیاد بزنم ،تجربه ندارم ب راهنمایی هاتون نیازمندم😂تحملم کنید.با تشکر