2777
2789
عنوان

حاملم هیشکی تبریک نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 83 پست
خب وقتی خودتون نمیگین؛ بقیه چی بگن؟اول خود اون شخص یا خانوادش باید یه چیزی بگن؛ بعد منتظر جواب بقیه ...

فک نکنم شکم گنده دیگه نیاز ب اعلام کردن داشته باشه چون تابلوعه

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

مادرشوهر من ادعا میکنه شب حامله بشه کسی صبحش میفهمه از حالت چشماش و …هر کیم بهش خبر بارداری بده میگه ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدم نمیدونه چطور رفتار کنه توی این دوره

پرسی یه جور نپرسی یه جور

من هیچچوقت تا طرف نگه نمیپرسم

چون یه بار با خواارشوهرم که صمیمی بودم گفتم تبریک میگم شنیدم بارداری..شامم خودشونو مهمون خونه ما کرده بودن..

خلاصه یهو برگشت گفت کییی گفته اصلا همچین چیزی نیست

بعد یه هفته بعدش به جاریم گفته بود بارداره

بخاطر همین هیچچچوقت از کسی نمیپرسم تبریکم نمیگم مگه خودش بگه بارداره

اینم بگم ۴-۵ ماهه باردار بود

منم از این خیلی میترسم اصلا تبریک بارداری و ازدواج و رشته و خونه ماشین خریدن به کسی نمیگم تا خودش رو ...

حالا جالبه این دوستم قبل عقدم موقع خواستگاری ام بهم پیام داد تبریک میگم شنیدم اومدن خواستگاری و چرا به من نگفتی میخای ازدواج کنی و من میدونستم تو با فلانی عروسی میکنی 

حالا خوب بود منم قورتش بدم ولی تشکر کردم و خندیدم 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
نگفتم ولی از شکم معلومه. ولی من گدای تبریک اونا نیستم فقط تعجب کردم از کارشون. وگرنه تبریک اونا د ...

اخه شاید دیدن خودتون چیزی نگفتین فکر کردن نمیخوایین فعلا کسی بدونه.چون هستن کسایی که چند ماه باردارن ولی خب خبر نمیدن ماه های اخر میگن.ولی منم اگه کسی خودش نگه بارداره جسارت نمیکنم بپرسم .امیدوارم نی نی سالم بدنیا بیاد♥️

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

دختر عمم حامله بود کاملا مشخص بود از ظاهرش یه بار ازش پرسیدم بارداری گفت نه ....چند وقت بعد هم پسرش ...

حالا اون هیچی بالاخره بچه میاد بیرون

اصلا جرا باید قایم کرد😐👌

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
وا چه مسخره😂😐ملت رد دادن

بخدا رفته بود یقیه یارو رو تو گروه فامیلی گرفته بود هرچی از دهنش در اومده بهش گفته مگ تو سنو گرافی مگ فلانی به توچه 🤣🤣😂😂😂

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

گمونم شما ازونایی ک بدون اینکه بقیه رو درجریان بذاری فقط انتظار داری و کله مندی..قصد توهین ندارم از کامنتاتون چتین برداشتی کردم..بالاخره باید اعلام کنین چون چندماه دیگه ام بچه بدنیا بیاد کسی دیدنتون نیاد باز گله مندین ک چرا نیومدن و مشخص بوده ک من زایمان کردم..

موفق باشید

بابا یه تبریک گفتم گوووووه خوردم عوووووووووضی 😂😂😂😂😂😂الان من خدا هستم؟ یا امان عیسی

عه دور از جون😂❤️

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بخدا رفته بود یقیه یارو رو تو گروه فامیلی گرفته بود هرچی از دهنش در اومده بهش گفته مگ تو سنو گرافی م ...

🤣🤣🤣خداشفاش بده 

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻

چون خیلیا دوست ندارن که اعلام کنن حامله هستن

حتی با شکم گنده

من اینجا خیلی این مورد رو خوندم که هی میگن نمیخوایم کسی بفهمه و نمیگیم

خب وقتی بعضیا اینطوری هستن؛ بقیه هم نمیان حرفی بزنن.

حرف بزنن میشه فضولی، حرف نزنن میشه بی توجهی و تبریک نگفتن.

شما دوست داری بقیه بدونن و تبریک بگن، خب راحت اعلام کن

مساله پیچیده ای نیست که