2777
2789
عنوان

حاملم هیشکی تبریک نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 83 پست
دورت بگردم من بهت تبریک میگم امیدوارم قدمش خیر باشه و براتون پر برکت باشه در آینده بشه یک فردی که نا ...

واکنش خدا و امام زمان: جدی میفرمایید؟

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اونا چون فکر کردن شما دوست نداری راجع به این موضوع حرف بزنی چیری نگفتن وقتی نصف بارداری رفته به هیچکس هم نگفتی خب لاید گفتن شاید ناراحت میشی بپرسن حالا رم بپرسن میگن چقدر فضولی میکنن🤣

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
حالا من یبار به دوستم گفتم تبریک میگم شنیدم بازداری کم مونده بود منو قورت بده از اون ورم رفته بود با ...

منم از این خیلی میترسم 

اصلا تبریک بارداری و ازدواج و رشته و خونه ماشین خریدن به کسی نمیگم تا خودش رو  تواون موقعیت ببینم یا شخصا بهم بگه یا کس دیگه درحضور هردومون مطرح کنه  بیکارم خودمو گرفتار کنم هرکار میکنن خیرشو ببینن مبارکشون باشه  اصلا برام مهم نیست 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
خیلی پرویی رودار سرکارمپیامت رو دیدم زدم زیر خنده همه موندن نگام 😂🤣🤣🤣🤣

خب خوبه پس موجبات خنده شماهم فراهم شد😊😂

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

دختر عمم حامله بود کاملا مشخص بود از ظاهرش  یه بار ازش پرسیدم بارداری گفت نه ....چند وقت بعد هم پسرش به دنیا اومد ..دختر دختر عموم بهم می‌گفت از همین دختر عمه یه بار پرسیده بارداری به اونم گفته نه ...واقعا فازشو نفهمیدم ...حالا نمی‌خوای بگی درک اون شکم قلمبه و دماغ باد کرده تو میخوای چطور قایم کنی

خب عزیزم شاید نمیدونن بهشون گفتی بارداری و تبریک نگفتن؟

نگفتم ولی از شکم معلومه.   ولی من گدای تبریک اونا نیستم فقط تعجب کردم از کارشون.  وگرنه تبریک اونا دردی از من دوا نمیکنه

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

مادرشوهر من ادعا میکنه شب حامله بشه کسی صبحش میفهمه 

از حالت چشماش و …هر کیم بهش خبر بارداری بده میگه فهمیده بودم

و من تا هفتماه بهش نگفتم هر هفته هم منو میدید و نفهمید😂😂😂

دقیقا بخاطر همین تا کسی خودش نگه باردارم بقیه تبریک نمیگن🤣والا میترسیم بگن وای چقدر فضول وای نمیخوا ...

حالا انگار میخان نوه پادشاه انگلیس زو بدنیا بیارن 😂 حالا اسی طفلک هم درگیر این بازی شد

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
حالا من یبار به دوستم گفتم تبریک میگم شنیدم بازداری کم مونده بود منو قورت بده از اون ورم رفته بود با ...

وا چه مسخره😂😐ملت رد دادن 

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻