2777
2789
عنوان

شوهرم یه حرفی میزنه همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 109 پست
هیچ ربطی نداره گرایشات و مشکلات اخلاقی به ضریب هوشی و... ربطی نداره اتفاقا آدمهای باهوش ،در مخفی کرد ...

نه نسبت به بچه مثبتی گفتم 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا فکر میکنن تو خارج همه رو هم چشم دارندرحالی ک این دیدگاه فقط در دین چند همسری وجود داره ک یه مرد ...

عزیزم من تو یه شهرکی زندگی می‌کردم که همه همکار بودن و از یه سازمان بودن تو اون دوره ای که اونجا بودم فیلم مثبت هجده همسر یکی از همکاران با بقیه جوونها در اومده بود زمزمه ضربدری دو تا از همکاران هم  دهن به دهن می‌چرخید 

اینا تو ایران اتفاق افتاده و من به چشم خودم اینارو دیدم 

تو همون سازمان چون بعضی از همکارا به دور از خانواده زندگی میکردند آخر هفته ها خاله ها با یه اتوبوس دختر  و زن  میومدند کمپ آقایون .. اینو ندیدم ولی تعریفش رو شنیدم 

چون خودش اینجوریه بقیه رو هم همین میبینه

دوست ندارم با یه بچه بشینم سر تفکرات همسرم بحث کنم من الان بیست ساله دارم  با ایشون زندگی میکنم و انداز تار به تار موهای شما با افراد مختلف سرو کله زدم پس لزومی ندارد برای شما همسرم و توجیه کنم