2777
2789
عنوان

شوهرم یه حرفی میزنه همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 109 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفت آمد با دوستان زیاد داریم اصلا قبول ندارم تفکر همسرتون رو با عرض پوزش چون همسرت جنس مذکر رو آلت ت ...

و تمام خانم ها و ماده هارو آلت میبینه

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
متاسفم که با کسایی ارتباط داشتی که نرمال نبودن

المپیادی هارو میشناسی؟ اینا مثبت ترین افراد جامع اند 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نه گلم شما فیلم ترکی میبینی فک می‌کنی جهان اینطوریه من از نزدیک دیدم آلمان و دیدم کره رو دیدم هیچ وق ...

اینا فکر میکنن تو خارج همه رو هم چشم دارن

درحالی ک این دیدگاه فقط در دین چند همسری وجود داره ک یه مرد حق داره همرو ب چشم... ببینه و با لیبل صیغه همرو داشته باشه

درحالی ک اتفاقا خارج از کشور که میری امنیت رو هزاااار برابر حس میکنی تازه با بیکینی نه مانتو مقنعه

درحالی ک تو ایران اون امنیت وجود نداره

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
اینا فکر میکنن تو خارج همه رو هم چشم دارندرحالی ک این دیدگاه فقط در دین چند همسری وجود داره ک یه مرد ...

عزیزم من سالها کانادا و آمریکا زندگی کرده‌ام همسرم اونجا دانشگاه تدریس میکرد. چی میگی شما؟ الان ترامپ که قبله آمال بعضی هاست دین چند همسری داشته که پرونده های متنوع تجاوز داره؟ از اینکه کشور و مردم و دین خودتون رو تحقیر کنید لذت میبرید؟

المپیادی هارو میشناسی؟ اینا مثبت ترین افراد جامع اند

صرف اینکه طرف المپیاد می‌ره دلیل بر این نیست که فکرش سالمه 

دو تا برادر خودم پزشکن و دانشگاه تهران درس خوندن 

توی دوستاشون دوستانه دارن که رفت آمد خانوادگی داریم با هم و کاملا سالمن و کسایی هستند که با وجود بچه داشتن هرز هستند و رفت آمد نداریم باهاشون 

صرف اینکه طرف المپیاد می‌ره دلیل بر این نیست که فکرش سالمه دو تا برادر خودم پزشکن و دانشگاه تهران در ...

شما باز داری تفکر و عمل رو یکسان میکنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

عزیزم من سالها کانادا و آمریکا زندگی کرده‌ام همسرم اونجا دانشگاه تدریس میکرد. چی میگی شما؟ الان ترام ...

الان کجا زندگی میکنید ک ترامپ رو قبله میبینید؟؟؟؟؟ و نمیدونید بیمار جنسی در تمام جوامع وجود داره؟؟؟؟؟

شما در آمریکا و کانادا مورد تجاوز قرار گرفتی یا مجبور بودی برای اینکه بهت تجاوز نشه مانتو بپوشی؟؟؟؟؟؟؟

الان کجا زندگی میکنید ک ترامپ رو قبله میبینید؟؟؟؟؟ و نمیدونید بیمار جنسی در تمام جوامع وجود داره؟؟؟؟ ...

گفتم قبله بعضی ها نه لزوما شما.

ضمنا شما الان مانتو میپوشی که بهت تجاوز نشه؟ یعنی اینهمه آدم که الان تو خیابونای تهران بدون مانتو با کت کوتاه و بعضیا توی تابستون نافشون هم بیرون بود، بیرون میرفتن بهشون تجاوز میشد؟

ببینید حرف من اینه جامعه و کشورتون رو تحقیر نکنید. واقعا سخت نیست.سخته؟

صرف اینکه طرف المپیاد می‌ره دلیل بر این نیست که فکرش سالمه دو تا برادر خودم پزشکن و دانشگاه تهران در ...

کاملا قبول دارم

اینهمه پزشک هرزه از کجا میان پس

مگه المپیاد و مدرک و حرفه باعث میشه کسی پاک یا کثیف باشه

دربین همکاران خودم هزارتا مثال وجود داره ک چشم هرز هستن ورو همه بیماراشون چشم دارن

و از طرفی هم یه آبدارچی داریم ک سیر از نگاهه و چشم پاک

واقعا این چیزا تعیین کننده نیست

شما علاقه به فکر خوانی داری؟؟؟؟یا شاید فکر می‌کنی توی مغز همه هستی؟؟؟شایدم توی فکر خودتون زیاد این چ ...

شما نمیخوای قبول کنی فکر کردن در مورد نامحرم از ادم مریض جنسی نمیسازه فکر میکنید کسی که عادیه چیزیم لای پاش نیست هورمونم نداره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گفتم قبله بعضی ها نه لزوما شما.ضمنا شما الان مانتو میپوشی که بهت تجاوز نشه؟ یعنی اینهمه آدم که الان ...

شما مانتو کتی کوتاه زو با بیکینی لب ساحل یکی میدونی؟؟؟؟

من افکار پوچ رو تحقیر کردم نه کشورمو