2777
2789
عنوان

شوهرم یه حرفی میزنه همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 109 پست
اتفاقا مدرک من از بهترین دانشگاه بوستون هست عزیزمچیزی ک شما تو خواب هم نمیبینیمن سالی یک ماه میام ای ...

توی همون سالی یکماه متوجه تمام این بدیایی که گفتید شدید؟ 

چرا فکر میکنید برای بقیه دانشگاه بوستون خواب باشه؟ همسر من کلگری دانشگاه درس میدادن. چرا فکر میکنید هرکس با شما مخالفت میکنه ارزشیه ناآگاهه بیسواده؟ چرا به بقیه برچسب میزنید و سعی نمیکنید گوش بدید ببینید چی میگن واقعا؟

نه دیگه نداریم. هیچکدوممون نداریم چون نمیذارن داشته باشیم.متوجهید؟

من سالی یک ماه میام ب این کلینیک و آماری ک میبینمو حرف میزنیم از تجاوز و خیانت انقدر بالاست ک نیازی ب آمار گوگل نیست واقعا

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از ایناست که فکر میکنه اروپا امریکا بهشته تحت تاثیر اینستاست ولش کن

۱۷ سالته

پاتو از شهرت بیرون نذاشتی

من حداقل ۹ تا کشور دنیا رو دیدم

چی میگی بچه جون

بشین درستو بخون

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
مگه چند نفر به این کلینیک شما مراجعه میکنن؟ همشون هم فقط برای خیانته؟

دندون پزشکه 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

مگه چند نفر به این کلینیک شما مراجعه میکنن؟ همشون هم فقط برای خیانته؟

من بخش دندان هستم همکارم مغز و اعصاب و مشاوره

خیلی مراجع دارن برای خیانت و تجاوز، و بخاطر مشهور بودن کلینیک و دکتراش از تمام شهرا میان

نه فقط خیانت نیست ولی زیاده خیانت

آقایون برای شما تعریف میکنن؟؟؟؟

بله ارتباطات خاصی دارم 

.

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

توی کانادا یا آمریکا اگر کسی از کشورش بد میگفت نهایتا براش دلسوزی میکردن و با نگاه تحقیرآمیزی ازش رد میشدن  مثل اینکه یک افغانی مثلا بیاد از بدبختیاش تو افغانستان بگه. چه فایده ای براش داره؟ دلسوزی براش میکنن و نهایتا باید بره سر کارش دیگه😁

برای ما هم همینه دیگه. برای همین بد گفتن از کشورمون برای من یک تابو شده در طی اون سالها

ضمن اینکه کشور ما با افغانستان اصلا قابل مقایسه نیست کشور ما خیلی خوبی ها داره ولی با انتخابهای غلط آدمای غلط رو روی کار آورده‌ایم الان هم داریم چوبش رو میخوریم

رفت آمد با دوستان زیاد داریم اصلا قبول ندارم تفکر همسرتون رو با عرض پوزش چون همسرت جنس مذکر رو آلت ت ...

چون خودش اینجوریه بقیه رو هم همین میبینه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇