2777
2789
عنوان

تنهایی در بارداری

204 بازدید | 38 پست

وضعیت شما چه جوری بود آیا فقط من انقد تنهام؟

داشتیم مهاجرت میکردیم به خاطر مشکلات ارزی نشد تا دمش رفتیم اما نشد خیلی هم تلاش کردیم براش من بیشتر یهو هم فهمیدم باردارم از وقتی باردارم دریغ از یه همدلی یه کمک ... مثلا مادرم نزدیکه میگم بیا خونمون هی بهونه کار میاره که نمیتونم بیام خب من که چیزی نخواستم فقط یکی بیاد پیشم بشینه منم پذیرایی کنم... دوستامم تا بخوان حرکت کنن بارداری من تموم شده...

هیچ کس برام ویارونه نپخت هوام و نداشت‌...

تصورم از بارداری یه چیز دیگه بود.... خسته شدم از قوی بودن یکی نازمو بکشه خو...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستتو بزن به زانوي خودت زندگيتو بكن همه گرفتارن كسي وقت نداره ناز كسيرو بكشه زناي قديم مگه چكار ميكردن؟ مامان من ميگفت ميزاييدم تازه بايد از مهمونم پذيرايي ميكردم با اون حالم ٤ تا هم زاييد معلم نمونه هم بود هيچ كمكيم نداشت 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
دستتو بزن به زانوي خودت زندگيتو بكن همه گرفتارن كسي وقت نداره ناز كسيرو بكشه زناي قديم مگه چكار ميكر ...

زنای قدیم دور و برشون پر بود افسردگی سراغشون نمیومد، جالبه شما هم خودت بارداری این حرفا بعید بود... منم حاضرم دور و برم پر باشه و پذیرایی کنم ولی افسرده نباشم ... چهارتا آدم ببینم

منم دوماهمهخودم همه کارامو میکنم غذامم خودم میپزمبیخیال همه شواز ی جا باید قوی شد و رو پای خودت وایس ...

من بحثم اصن قوی بودن یا نبودن نبود، من خودم بنایی کردم و دست تنها همه چی رو تمیز کردم غذا پختن که چیزی نیس، بحث بحث تنهایی و محبته عزیز جان

ما شهری هستیم که نه خانواده هامون پیشمونن نه هیچکدوم از اقوام.مامانم اینا فاصله شون با ما ۵ ساعته زا ...

نه عزیزم تهرانم، من دقیقا از کسی کاری نخواستم واقعا اما محبت کلامی که حتی چی برات بپزم هم ندیدم، تو بنایی هم خودم کل خونه رو تمیز گردم. مشکل اینه مامان من نزدیکه و من تنهام ازشم توقعی ندارم همدلی ساده

ای جانم مبارک بارداری تون 

اینجور بچه ها خیلی روزی دار و پا قدم دار هستن

حق داری انتظار داشته باشی ولی بیخیال هر جی هوس کردی از رستوران یا غذا زی مطمعن بگیر نوش جان کن 

هرچند میدونم حرف ات برا غذا نیست برای همدلی و آرامشه ولی خب چ میشه کرد

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
نه عزیزم تهرانم، من دقیقا از کسی کاری نخواستم واقعا اما محبت کلامی که حتی چی برات بپزم هم ندیدم، تو ...

بیا نی نی سایت کلی همدل هست،باور کن.من از اول بارداریم هروقت مشکلی پیش میومد و تاپیک میزدم بقیه انقد خوب همراهی میکردن که گاهی واقعا آروم میشدم

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

عزیزم از کسی توقعی نداشته باش سخته ها ولی اینجوری به نفع خودته انقدر اذیت نمیشی اگه دلت میگیره دوست داری چارتا ادم ببینی برو پارکی جایی برو بیرون خودت بگرد

خودت برای خودت ویارونه درست کن یا برای خودت غذای اماده بخر خودت خودتو خوش حال کن گلم اگه بخوای به انتظار ادما بشینی دلت میپوسه

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
زنای قدیم دور و برشون پر بود افسردگی سراغشون نمیومد، جالبه شما هم خودت بارداری این حرفا بعید بود... ...

مادر من ٤ تا بچه داشت معلم هم بود و هيچ كمكي هم نداشت تازه اطرافيانشم براش زحمت بودن تازه انواع شربت و مربا و ترشيم درست ميكرد و هنراي دستي و بافتني و قلاب بافي هم انجام ميداد پس قديميا خودشونو سرگرم ميكردن كه افسرده نميشدن. افسردگي مال بيكاريه 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜