2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم 90درصد بازیگرا بلد نیستن برن تو نقش ترلان هم اصلا بازیگر خوبی نیست

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
تازه تو بامداد خمار هم بازی کرده که😭

بامداد خمار اومده؟؟

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

ترلان پروانه. سحر قریشی. نیوشا ضیغمی

هر سه هم زشت هستن و هم بازیشون افتضاحه

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

فقط اونایی که میگن خوشکل نیست 🤣🤣🤣🤣🤣واقعا زیبا و جذاب و لوند هست مخصوصا چشماش و لباش ولی اره مثل ...

خوشگله خدایی.اینجا همه رو میگن زشت!

ولی بازیش خیلی بده

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
خوشگله خدایی.اینجا همه رو میگن زشت!ولی بازیش خیلی بده

آره دقیقا ...اینجا بعضیا عکس میذارن خداییش زشتم هستن ولی کاربرا خودشونو میکشن که وااای چقد خوشکلی چقد نچرالی چقد فلانی 😆

ولی به خوشکلا میگن زشت 

حالا کسایی اینجا عکس میذارن که از لحاظ خوشگلی پایین ترن ازش ولی چقدر به به چه چه میکنین براشون🫥

یه سری افراد صرفا به خاطر خوشگلیشون بازیگر شدن

ترلان پروانه.نیوشا ضیغمی.شیلا خداداد.الهام حمیدی.و....

خیلی کمن بازیگرانی که بازیشون خوبه

ترانه علیدوست.گلشیفته.الناز شاکر دوست.هدیه تهرانی و لیلا حاتمی

اینا بازیگرای واقعی هستن که علاوه بر ظاهر جذاب هنر بازیگری شون عالیه

دقت کنین اکثرا هم قیافه شون نچرال و دست نخورده است

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله