2777
2789
عنوان

بیاین بگین چیکارکنم

149 بازدید | 15 پست

منو داداشم برای روزه ‌مادر برای مامانم مجسمه  قلب با رگه طلا  خریدیم بعد چون مامانم رفته بود سفر کاری با بابام چند تا مهمونی خانوادگی شب یلدا داشتیم منو داداشم. فقط یکی رو رفتیمچون درس و کار داشتیم بعد مامانم اومد ما یک عالمه هزینه سوپرایز و بعد عصبانی شد و زد شکوند و بعدم دعوامون کرد رفت محل کارش بابام گفت به دل نگیرین باهش صحبت میکنم الان دوباره رفتن بابابام سفر کاری زنگ بزنم معذرت خواهی چیکار کنیم با داداشم از دلش در بیاد چون من تا حالا به مامانم تو هم نگفتم 

کار اشتباهی که نکردین کار داشتین نرفتین ما زیاد این اتفاق می‌افته خب ماهم سرمون شلوغه کار داریم ولی به نظر من کار مامانت درست نبود که زده شکسته حتی اگر ناراحت بود باید یه جور دیگه نشون میداد نباید با کادوی روز مادر قاطی میکرد جدا هستن از هم اینا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کار اشتباهی که نکردین کار داشتین نرفتین ما زیاد این اتفاق می‌افته خب ماهم سرمون شلوغه کار داریم ولی ...

اره اما این اولین باره ما به حرف ما مانمون گوش ندادیم و اینکه هیچ وقت این جوری مارو دعوا نکرده بود واقعا موندم چیکارکنم 

راستش مامان و بابام کلا سفر کاری و سرکارن منو داداشم باهم زندگی میکنیم و از بچگی منو پرستاز بزرگ کرد ...

عزیزم با توجه به متنی که نوشتی بنظر من اصلا کار بدی نکردی که لازم باشه معذرتخواهی کنی