2777
2789
عنوان

مانانای کلاس دوم بیاید یه لحظه

199 بازدید | 19 پست

سکه آموزشی گرفتین برا بچه ها ؟معلم پسر من یه پی دی اف داده که پرینت ‌و لمینت کنیم بعد سکه ها رو قیچی کنیم و دربیاریم من میگم لمینت قیچی بشه شاید خراب بشه شما چیکار کردین سکه آموزشیا رو ؟

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی از مانانا هم میگفت پرینت کن نوار چسب بزن چون خیلی اسفاده نمیشه عصر دیگه بایذ سکه ها رو آماده کنم فردا باید ببره

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
من دخترم سومه به ما نگفت لمیننت کنید لمینت چیه؟ نمیشه مگه چاپ کنی بعد روشون چسپ سه سانتی بزنی بعد قی ...

قبلا میگفتن پرس الان میگن لمینت

اینم فکر خوبیه یکی از مانانا هم همینو گفت

خریدن بعضیا، بعضیا هم مثل من با طلق درست کردیم ،لوازم تحریریا دارن

من اول سال لوازم تحریریا رفتم یه پوستر نازک داشتن که خراب میشه با طلق نمیدونم چجوریه

نه پلاستیکی هست طلایی و نقره ای

نمیدون چرا ندارن هیچکدوم دوباره میپرسم

چقدر جدیدا معلما ایراد میگیرن

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️                                                                                                                                                                                   مـااا دیـگـهه حـوصلهه حـرفااای  پـوچـو،                                        نــداااریـــم!!