2777
2789
عنوان

این حرومه بنظرتون یا حلال

769 بازدید | 49 پست

یه نفر شارژ صد تومنی فرستاده خب و اشتباهم فرستاده چون شمارش کپی شماره منه و فقط یک رقم متفاوته تماس گرفت منم اون موقع متوجه نشدم که شارژی اومده گفتم پیامک شارژ برام نیومده و گفتش چرا اومده نگاه کن و بهم برگردون اگه خواستی منم گفتم باشه خلاصه از هر اپی می‌خوام شارژ رو انتقال بدم محدودیت مبلغ داره تا ده تومن و نمیشه انتقال داد مگه پولو کارت به کارت کنم اونم براش پیام گذاشتم سه بار که جواب نداده الان من چی کار کنم حلاله ؟حداقل پیام میذاش میگف پولو نمی‌خوام !هیچی هم نمیگه دلم میخواد بزنمش والا یام شماره کارتشو بده پولشو بفرستم دوست ندارم پول مردم دستم باشه عَه 

حالا این حرومه یا حلال ؟

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

خب عزیزم ی شارژ صد تومنی بفرست سر خطش منظور خودشم این بود

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه ذره صبر کن شاید جواب داد

آخه چند روز گذشته 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

دوتا ۵۰ تومن شارژ بفرس براش

اگه اون راضی باشه حلاله در غیر اینصورت حرام

صبرکن تا جواب بده

پیگیر باش

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
خب عزیزم ی شارژ صد تومنی بفرست سر خطش منظور خودشم این بود

متوجهی میگم محدودیت انتقال داره 

بچه ها گفتن با کارت نفرس خطرناکه 

دیگه از سر ناچاری بهش گفتم چجوری بفرستم 

اگه کارتت بانک تجارته، از طریق اپش میتونی تا صدتومن شارژ بفرستی

یا اینکه ده تومن ده تومن بفرست

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.          همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

بهش برگردون اگر برای مهم نبود زنگ نمی‌زد نمی‌گفت برگردون

منم همینو میگم و اتفاقا قصدمم از اول انتقال شارژ بود اما محدودیت داره ما دیگه خسته شدیم از اینکه هر بار یکی یا میلیونی به کارت واریز می‌کنه بعد میگه برگردون که مجبوریم بریم بانک که کلاهبرداری نباشه یام اینجور از طرز شارژ فرستادن 

آدم میمونه چی کار کنه 

اصلا دلم نمی‌خواهد پول کسی دستم بمونه منتهی گیر افتادم چجوری برگردونم با کارت خطریه انتقالم باید ذره ذره بدم نصف شارژش پای مالیات میره

عزیزم محدودیت انتقال داره خب انتقال نده!

شما از کارت بانکی برای شماره ایشون ۱۰۰ تومن شارژ مستقیم بخر.

بله حرومه

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

پس اون خودش چطوری صد تومن شارژ کردهمحدودیت نداره ها من همیشه ۵۰ میگیرم

اون شارژه من قراره انتقال بدم انتقال محدودیت داره