2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 169744 بازدید | 1207 پست
منی که برای بار دوم دارم جدا میشم قلبم براز بار هزارم شکست با جملش. گناه من چیه اولی شیشه ای و کثیف ...

عزیزدلم وقتی حرفی میشنوی ببین کی از دهنش دراومده

مسلما حرفی که یه ادم بالغ دانا بهت بگه با بچه نابالغ که هنوزبه فهم و شعور نرسیده برات یکی نیست

این جمله از دهان یه نادان ۱۷ ساله که درکی از زندگی مشترک نداره

دراومده کسی که حتی به سن قانونی نرسیده

پس اصلا ناراحت نشو

از خدا برات بهترینها رو میخوام قشنگم❤️💋 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خرافات🙌

هم تجربه ی خودم از آشنایان و فک و فامیلا 

هم گوگل و نی نی سایت 

معلوم کرده حقیقت داره ( با حروف ابجد محاسبه میشه ) 

مثلا تو یه تاپیکی دختری میگفت من کم درآمد متضرر هستم ( کمتر از زحمتی که میکشن پول در میارن ) خواهرم اشرافی عالی 

پول تو جیبیمون یکیه ولی اون همیشه چیزای خوب گیرش میاد مال میره به چیزای به درد نخور .

این چه حرفیه آخه آدم شاید بخواد تو خونش بگوزه یعنی چی پناه باش یه روز دو روز یه هفته ۱ ماهبعدم بین ا ...

شما اولا پیامم رو درست نخوندی .گفتم اولا مطمئن شو خبری بینشون نباشه.

دوم شما بهت خیانت شده با وجود خوشگلی و اخلاقت خوبت طبق صحبتی که کردی.،پس دیدت کلا به مردا منفی شده.که موضوع پسر عموت متاهلت و شماره دادن به خواهرمتاهلت این دید رو منفی ترم کرده.

پس همه رو با دیدگاه خودت قضاوت نکن 

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
نه من میشناسمش خیلی سختی میکشه طفلی خانوادشم خیلی اذیت میکنن خوب خوشت نمیاد برو از تاپیک گناه داره ت ...

اسم کاربریت رو در تماس با ما بگی برش میگردونن حتما شماره تماست رو هم بگو احتمالا خیلی زیاد برگرده 

اکثرا چی میگن + نام مادر ( اگه اسمِ مستعار هم داره بگومن اسامی رو وارد میکنم همراه با توضیح ؛ ببین ک ...

سلام اسم اشرافی متضرر خوش قدم 

خوبه آیا؟؟؟؟

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤