2777
2789
عنوان

بستن بخت دختر شاه پریون 😄

159 بازدید | 17 پست

میدونم اینا واقعی نیستن و جنبه ی سرگرمی داشته ولی هربار به چیزی گم‌میکنم یه چیزی گره میزنم میگم بخت دختر شاه پریونو بستم تا وسیلم پیدا شه  شوخی شوخی پیدا میشه😄😄😄 یک ماهه کارت بانکممو گم کرده بودم کل خونه رو گشتم دیشب گره زدم امشب پیدا شد خیلی باحاله🤭

بعله  مننم انجام دادم پیدا شد

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعدش گره رو باز میکنید؟

ن  یادم میره

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

دختر شاه پریون با پول باباش بختش بازه نه با گره بستن و باز کردن تو😁دختر شاه پریون کی هس حالا؟

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

میشه یه توضیحی دربارش بدی ؟ از اونجا ک خنگ بازی درمیارم همه چیم گم و گور شده شاید اینکار جواب بده

همون پست اول توضیح دادم

مثلا گوشه روسری رو گره میزنی همزمان میگی بخت دختر شاه پریونو میبندم تا وسیلم پیدا شه

بعد که پیدا شد گره رو باید باز کنی 

البته جنبه ی فان داره بیشتر