یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
این مسئله ربطی به پوشش داره ؟؟ ملاک شما برای تشخیص خوب و بد پوششه؟؟چقد خانوم محجبه متاهل دیدم که بجز ...
۴۰ تا از کجا اومده؟ جایی هم ک به اون ۴ همسر برای مرد اشاره شده ادامش هست ک هرچقدر هم ک تلاش کنید نمیتوانید عدالت را برقرار کنید پس تقوا پیشه کنید یعنی صریحا مردها رو به تک همسری سوق داده ....چند همسری برلی شرایط بسیار خاص و استثنایی هست نه شرایط عادی و جامعه امروز
ببین یه چیزی رو از من یادگاری داشته باش با مردجماعت نباید رو در رو بجنگی باید وارد جنگ فرضی بکنیش
یه بار شوهرم سر یه قضیه ای با من سرسنگین شد من خیلی بهش محبت میکردم ولی خیلی با آرامش برنامه ریزی یه زندگی خیلی خوب بعد طلاق رو داشتم میکردم در صورتیکه عمرا نمیخواستم طلاق بگیرم ببین رژیم سخت دکتر پوست رفتن دنبال ارث برنامه برای چند میلیارد پول قبول نکردن بچه ها و یا مثلا بدون اینکه حرفی بزنم وقتی بهم نزدیک بود با موبایل دنبال خونه میگشتم میدونستم یواشکی نگاه میکنه و در آوردن حلقه موقع بیرون رفتن و کارهایی این مدلی بعد حدود ۲ هفته خودش به غلط کردن افتاد صدبرابر قبل بهم محبت میکرد که فقط نرم🤣 بدون یه دعوا یه توهین مشکل حل شد یه سرویس طلا هم برام خرید 😜
آخه عزیزم من علقمه رو چند روزه بدون زیارت عاشورا میخونم یعنی قبول نیست؟؟؟
فکر نکنم
اصلا در مفاتیح الجنان به دعای بعد از زیارت عاشورا معروفه ( و بعد از زیارت عاشورا اومده ) ولی چون امام محمد باقر علیه السلام به جناب علقمه بن صفوان یاد داده به دعای علقمه معروف شده
من به این خواهر میگم ۷ روز اول زیارت عاسورا بعد دعای علقمه ، از بعدش علقمه ی خالی ( به خاطر راحتی و ضیق وقت ؛ وگرنه خیلی خوبه که همیشه زیارت عاسورا بعدش علقمه خونده بشه
زن برادر من از سر دلسوزی یه خانم بیوه رو با بچه هاش حمایت میکرد الان بعد ده سال فهمیدیم از داداشم یه بچه هم داره خیلی هم پرو هست..... غصه زن داداشم شده کابوس خانواده امون....
۴۰ تا از کجا اومده؟ جایی هم ک به اون ۴ همسر برای مرد اشاره شده ادامش هست ک هرچقدر هم ک تلاش کنید نمی ...
میشه بگید آقایون چن تا میتونن همسر موقت داشته باشن؟؟
مشکل چهل تا یا چهار تا نیس شما بگو دوتا
اگه همسرتون عدالت رو رعایت کنه مشکلی ندارید؟؟
همسرتون رو با کسی شریک میشد ؟؟
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.