2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 175840 بازدید | 1248 پست
مطلقه بعدی هم پیدا شد

مطمین باش خدا در شرایطی قرار میدتت که میگی کاش کسیو ناراحت نکرده بودم قضاوت نکن  و دل کسیو نشکن اهش بد میگره که نتونی بلند شی 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب چرا نمیره دنبال کار

چرا نمیخواد خرجشو‌دربیاره تا کس میخواد وبال زندگی مردم باشه پول از کجا میاره بالاخره رخت و لباس میخواد دکتر دوا مسخواد آرایشگاه و آزمایشگاه میخواد پول شارژ و .... میخواد اینارو از کجا میاره

خونه شماهم میاد باید بره سرکار 

بعدشم تا خاله اش هست چرا نمیره خونه خالش

رفته خونه پسره خالش؟

رو نده چقد منم زیاد دیدم

بهش بگو برو دنبال کار حقوق گرفتی برو دنبال خوابگاه اینجا اتفاقی برات بیفته همه میگن خونه فلانی بودی من نمیتونم پاسخگو داداشات باشم

چیو درست گفته تو اون کلاس مطلقه ای نبوده که دلش بشکنه ملاک سنجش انسانیت شخصیت و شعوره یا مهر طلاقوای ...

فعلاً که وای به حال جامعه‌ ما هست چون زن به زن رحم نمیکنه ؛

برخی دختران مجرد و برخی زنان مطلقه با تیپ اتاق خواب میان وسط خیابون و تو محیط کار و دانشگاه و کلاس آویزون مردهای متاهل میشن و زندگی یه زن و چند تا بچه رو داغون میکنن.

بعدش هم با پررویی میگن منم عاشق اش بودم به من چه که زن اولش مجبور شد طلاق بگیره!

چقدر تاپیک خیانت تو نی نی سایت هست....

از همین تاپیک های نی نی سایت میشه وضعیت رو فهمید 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

بدرکککک ب شما مردا چ ربطی داره شما ب فکر خواهر مادر خودتون باشید دخترای مردم از کله اتون بیرون کنین

یکم دلم رحم باشیم

قرار شده در این دنیا بهم کمک کنیم

این احساس های انسانی رو از بین نبریم

زن مطلقه شر جامعه است

من مطلقه نیستم تو خانواده م هم کسی متارکه نکرده،

ولی این حرفت امروز تاریخ ۳ دیماه یادت بمونه عزیزم،

بهت قول میدم روزی یه جایی همین جمله رو میشنوی

چون دل خیلی از اونایی که ناچار شدن و قید زندکیشون زدن و طلاق گرفتن با خوندن پیام تو شکست،،،

و زمین به شدت گرده.

یکی گفته بود اگر کاشت ناخن مضر بود انقد متقاضی نداشت منم نوشتم هرچیزی متقاضی داشت دلیل بر بی ضرر بود ...

آهان

درود بر شما

شما که جواب دادی تاپیکم احتمالا رفته تو تاپیک های به روز رسانی شده و یه عده معلوم الحال گزارش زدن ترکیده!

چند وقت قبل تاپیک زدم با موضوع دوست پسر ممنوع اونم احتمالا با گزارش های افراد معلوم الحال ترکید!!!

نمیدونم ولی احتمال میدم یه عده تو نی نی سایت هستن تاپیک های مفید رو بترکونن و از اون طرف خودشون تاپیک بزنن برای عادی سازی و رواج فساد و فحشا!

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

این چیه عزیزم؟ میشه توضیح بدی

ارتعاش نام ( چند ماهی میشه اتفاقی پیدا کردم ) 

ارتعاش نام رو تو گوگل دیدم و از عسکها شات گرفتم 

( اینکه اسم شخص در چه دسته ای هست : اسمِ مستعارِ شخص و اسمِ مستعارِ مادرش " چه در شناسنامه آمده باشد چه نیامده باشد " ) 

♦️ هر شخص بسته به نامی که صدا زده میشود ( یعنی اسم شخص و مادرش ) اسمش در ۴ مدار اصلیِ : اشرافی ، عرفانی ، کم درآمد ، و حادثه ساز قرار میگیرد و هر دسته به سه طبقه ی عالی ، معمولی ، متضرر تقسیم میشود { همون ۱۲ دسته } 

♦️ اسم شخص و پدرش { برای درآوردنِ پاقدمِ نام : خوش قدم ؛ خنثی قدم ؛ بد قدم } 

ملاک اسم مستعاره 

[ درباره ی ارتعاش نام : تاپیک هم زدم : همیشه فکر میکردم بی طالع و بی شانسم = تا اینکه فهمیدم اسمم ( دسته ی حادثه ساز ؛ طبقه ی معمولی ؛ خوش قدم ) هستم 

قبلا حادثه ساز ؛ متضرر بودم 

وقتی مادرم رفت حج و بهش حاج ( هاج ) فلانی میگن شدم : 

حادثه ساز ؛ معمولی ؛ خوش قدم