2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 222811 بازدید | 1375 پست
شر تویی با مغز زنگ زدتت

مطلقه بعدی هم پیدا شد 

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین دیگه بچه ای که باید الان سر درس و کنکورش باشه اومده از شر و خیر جامعه حرف میزنه

منی که برای بار دوم دارم جدا میشم قلبم براز بار هزارم شکست با جملش. 

گناه من چیه اولی شیشه ای و کثیف بود 

دومی هم انگشتمو شکونده 

گناه زنی که مدام تو زندگی کتک میخوره چیه که الان مثل یه انگل هم باید بهش نگاه کنن 

ذات خراب مجرد هم باشه کار خودشو میکنه 

بستگی به ذات داره 

کسی از خوشی طلاق نمیگیره. حتما کارد به استخونش رسیده که نمیتونه تحمل کنه دیگه

من تو خانواده تجربش رو داشتم مادر و پدرم بیست ساله جدا شدن مامانم با اینکه جوون بود ولی نه سر بار زندگی کسی بود نه دستش جلو کسی دراز شد  شرافتمندانه زندگی کرد اینکه یه اشغالی دهن بی چاکش رو باز میکنه و چیزی که لایق خودش و خونوادش هست به بقیه نسبت میده باید دهنش رو گل گرفت

منی که برای بار دوم دارم جدا میشم قلبم براز بار هزارم شکست با جملش. گناه من چیه اولی شیشه ای و کثیف ...

من یه جمله کلی گفتم وگرنه عمه خودم مطلقه است ادم خفن و کاملی هم هست 

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

همین دیگه بچه ای که باید الان سر درس و کنکورش باشه اومده از شر و خیر جامعه حرف میزنه

تازه اومده میگه دوازدهم.خب حالا هرچی.هنوز بچست واسه ی این حرفها.حالا خودش هم از آیندش خبر نداره.نمیدونه چی قراره بشه.

ببین استاد ما میگفت هر جا زن مطلقه دیدین خصوصا تو فامیل داشتین فقط از شوهرتون دور نگهش دارید نذارید ...

خیلی از حرفت ناراحت شدم مادرمنم مطلقس ولی ادم بدی نیست عزیزم کسی که ذاتش خراب باشه چه متاهل یا مطلقه یا مجرد باشه بازم کارشو انجام میده 

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

استادتون در مورد زن بیوه چیزی نگفت

ببین کیا میرن استاد میشن. تازه اینا فرهنگیاشن. ببین تو مغز بقیشون چی میگذره.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
منی که برای بار دوم دارم جدا میشم قلبم براز بار هزارم شکست با جملش. گناه من چیه اولی شیشه ای و کثیف ...

همه آدما اینجور فکر نمیکنن عزیزدلم 

ولی بعضی ادمای بیشعور ملاکشون برا سنجیدن آدما مطلقه یا مجرد بودنه  

البته که ما برای مردم زندگی نمی‌کنیم و دیدگاهشون تاثیری تو زندگی ما نداره همه اینا باید پیش میومد تا ما قوی تر از قبل بشیم مصاحبه بیتا حسینی با علی ضیا رو ببین خیلی ارومت می‌کنه حتما ببین❤️

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

عزیزم مطلقه بودن مشکلی نداره اون مطلقه های خرابی که بخاطر اونجاشون میرن به هزار نفر میدن وآواره میشن رو زندگی یه زن دیگه باعث این حرفا شدن کسی که حرف بدی میزنه در مورد مطلقه ها اصلا منظورش همه ی مطلقه ها نیست منظورش همون خراباس که با ازدواج راهشو باز کردن وحالا جلوشون ول شده هر گهی میخوان میخورن یه همسایه ی مطلقه داریم دائم سراغ داداش مجردمو از ما میگیره مامانم گفت اومد دم در حیاط حالمو پرسید گفت اگر میدونستم برا داداشت میاد جرش میدادم