2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 156732 بازدید | 1136 پست
اتفاقاً استادشون درست گفته...فعلاً که تو دانشگاه آزاد طرف راحت نیمه برهنه شد ‌...این شده وضع دانشگاه ...

این مسئله چ ربطی به این موضوع داشت

شاهی که بر رعیت خود میکند ستم                                               مستی بود که میکند از ران خود کباب.  

تعجب میکنم از بعضی دوستان که میان میگن گناه داره و بی سرپناه  در حالی که دختر خاله شوهرش هست فقط و مثل  کبریت  میمونه داخل انبار باروت.یه تاپیک دیگه استارتر گفته بود آبحیم خونمونه شوهرم گفته اون اتاق سرده بیاد اینجا بخوابه بعضیا گفتن ریختن خون شوهرت حلال

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منی که برای بار دوم دارم جدا میشم قلبم براز بار هزارم شکست با جملش. گناه من چیه اولی شیشه ای و کثیف ...

حدس میزنم اسمت باید در دسته ی حادثه آفرین باشه .

دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی عالی 

دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی معمولی 

دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی متضرر 

تمامیه طبقات فرقی نمیکنه 

آنهایی که اسمشان در دسته ی حادثه ساز باشه ( تمامیه طبقات فرقی نمیکنه ) : معمولاً در یکی از این حوزه ها شکست میخورند : ازدواج یا اشتغال یا سلامتی  ( یا در دو یا هر سه ) و محاله در یکی از این حوزه ها شکست نخورن ( یا در دو یا هر سه ) 

تو تاپیک کاشت ناخن چی نوشتی ؟تا رفتم ببینم تاپیکم رو حذف کرده بودن!!!!!!!!!!

یکی گفته بود اگر کاشت ناخن مضر بود انقد متقاضی نداشت 

منم نوشتم هرچیزی متقاضی داشت دلیل بر بی ضرر بودن اون نمیشه مثلا سیگار و نوشابه هم متقاضی زیاد دارن

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
اره دیدم طلاقی که بی برنامه ریزی باشه ضرر خانوم میشه

بله دقیقا، اینجا همه یکطرفه به قاضی میرن و حکم صادر میکنن، شاید خانمی که تاپیک زده مثلا برا راهنمائی بعد بهش سریع میگن طلاق، اگه طلاق هم نگیره قطعا با این حرفا از زندگیش دلزده میشه و تبعات بدی داره

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است

من فکر میکنم اصرار این خانم واسه اینکه تهران زندگی کنه اینه که میخواد هرزگی کنه شمارم گیر اورده تو سرتون خراب شده

اگه واسه کار میخواست تهران باشه خب یه جایی اجاره میکرد 

اینکه نمیخواد کار کنه چرا نمیخواد پیش خانواده خودش باشه

رفت و امد شو چک کن ازش اتو بگیر پرتش کن بیرون

به شوهرتم بگو من راحت نیستم این اینجا باشه اگه انقدر دلسوزشی مهریه منو بده برم پی زندگیم دخترخاله آویزون تم برا خودت

حدس میزنم اسمت باید در دسته ی حادثه آفرین باشه .دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی عالی دسته ی حادثه ساز ، طب ...

این چیه عزیزم؟ میشه توضیح بدی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
سرپناه داشت ک اینجا نمیومد کل پولش یه تومنه کسیم راهش نمیده امشب میگفت خودکشی میکنم چرا خانوادم بفکر ...

بهش بگو چله های بخت گشا بخونه ( جهت یه ازدواج خوب و موفق ) ( چله : چهله یا ۴۰ روز ) 

از همین امشب شروع کنه 

روز اول نباید در روز قمر در عقرب باشه و پریود هم نباشه از روز دوم تا آخرِ دوره مهم نیست روز قمر در عقرب باشه یا پریود باشه 

♦️♦️♦️ ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

چله های گشایش بخت شامل سوره ها و ادعیه و اعمال گشایش بخت : مثل یاسین ، حشر ، حدیث کساء ، دعای معراج ، دعای یستشیر ، 

اعمال : نذر نمک حضرت زهرا سلام الله علیها ، آش پابرهنه ، نذر حنای جناب قاسم بن حسن علیهم السلام 

تاپیک سرکاریه ، استارتر تو یه تاپیک دیگه یه چیزای دیگه راجع به زندگیش میگفت

فک کنم عکس پروفایلشون شبیه همه اون کاربر تاپیکاش زیاد بودن

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه نگفتی دوماه جدا شده اون عده سه ماهه داره نمیتونه صیغه بشه

نه دو ماهه خونه ی استارتره

یک ماه خونه ی مادرشوهرش بوده

قبلش هم خونه ی داداش خودش بوده 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

استارتر اگه شوهرت همین چند روزه میاد به نظرم‌ فعلا کاری نکن بدار بیاد اگه نتونست بیرونش کنه خودت دست به کار شو البته خودت اخلاق شوهرت رو بهتر میدونی ولی ممکنه شما بیرونش کنی بعد اون دوباره با گریه و زاری دل شوهرت رو به رحم بیاره و باعث اختلاف بینتون بشه 

در ضمن شوهرت اومد حتما خودت رو ناراحت نشون بده و بگو همسایه ها برامون حرف دراوردن اگه ادمی باشه که به فکر ابرو باشه حتما یه کاری میکنه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
اره عزیزم بعدش ریپ زدم که فهمیدم مال خودشنمن نمیدونم چجوری فک کردم مال شوهرس😐

خواهش میکنم عزیزم 

نه دیگه اگه مال شوهرش باشن منطقی نیست تو ۴۰سالگی بچه داربشه اخه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️