2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم دختر خاله من مثل شماست تاپیک های قبلیتو دیدم اونم خسته شده از مدرسه دهم هست الان امتحانات ...

سلام 

نه فکرکنم باید حتما امتحانارو بده

من با روانشناسو روانپزشک صحبت کردم

باز الان بعضی وقتا اون مدلی. میشم ولی خب بهترم

سلام نه فکرکنم باید حتما امتحانارو بدهمن با روانشناسو روانپزشک صحبت کردمباز الان بعضی وقتا اون مدلی. ...

عزیزم این نمیره پیش روانشناس یا روانپزشک فقط میگه استرس دارم .شما چه جوری درمان شدید یه خورده توضیح میدی دارو خوردی؟روانشناس چیکار کرد برات؟

مادرش خودش رفته روانپزشک توضیح داده رفتار دخترشو اونم دارو داده گاهی میخوره همه درساش بیسته ولی الان نمیره مدرسه میگه استرس دارم فقط فکر خودکشی هست.میتونی راهنمایی کنی منو؟

سلام عزیزم دختر خاله من مثل شماست تاپیک های قبلیتو دیدم اونم خسته شده از مدرسه دهم هست الان امتحانات ...

می‌تونه دو نهایت سه تارو نده نمره‌ی ترم دوم رو براش میذارن،ولی این فایده‌ای نداره بالاخره که باید امتحان بده

لایک نکن،ریپلای نکن