توروخدا بیاید بخونید طولانی میشه ولی باهام حرف بزنید نیاز دارم.اگ کسی همدان هست و روانشناس خوب سراغ داره بهم معرفی کنه خیلی نیاز دارم..خیلی وقتهه ک تو خونه پدرمادرم دعواست افسردگیه
از وقتی یادمه از بچگی تو خونه بابام بدبختی کشیدم😭😭الان ک دارم تایپ میکنم اشکام صورتمو گرفته
بی پولی بیچارگی بی محبتی بابام غیراجتماعی بودنش گیردادناشون ب من. من یادمه خیلییی بچه تر ک بودم بابام وضعش بد نبود بهتر بود اونموقع یادمه خیانت میکرد دعوا بود تو خونمون مامانم فهمید ولی بخشید.بعد چندسال ورشکسته شد.بدبختی ریخت تو سرمون تا همین الان.بابام نتونست دیگ سرپا شه نتونست یکاری کنه از لحاظ مالی قوی شیم درست سرکار نمیرفت تنبلی میکرد.خشک شد با من با مامانم تو جمع نمیومد.مامانم خودش کار خونگی انجام داد تا تونست یکم از خرج مارو بده.بخدا قسممم من مریض میشدم بابام باهامون نمیومد مامانم میبرد دکتر یادمه مدرسم شهریه هاش میموند همیشه مامانم تو دفتر اشک میریخت😭😭😭ای خدا من بمیرم....😭😭واسه اینک یجا از یه ارگانی بهمون یچی برسه مامانم اشک میریخت تا یکم دلشون میسوخت وگرنه بابام هیچوقتتتت دنبال اینکارا نمیرفت حتی یه وام ساده...
من سالی یبار نهایت دوبار لباس میگرفتم اونم مامانممم میگرفت با پول کار سختی ک میکرد بابام هیچی...😭😭حتی برا مادرم تو یه مناسبت هیچی نخریده بخدا قسم حتی یه گل تو این چندسال زندگی تو مناسبتا نخریده...😭😭😭
حتی یادمه مامانم یه کفش برا خودش نمیتونست بخره بابامم به خودش جون نمینداخت اون زندگی رو سر سامون بده😭😭😭بابام شکاک و بددل بود همش ب مامانم تهمت خراب بودن میزد... حالا من ازدواج کردم و خونم دیگ اونجا نیست ولی یچیزی هست مامانم بعد اون همه بدبختی و بیچارگی بی محبتی یه خطایی کرد..با ی اقایی مجازی حرف زد فقط مجازی همو ندیدن...حالا بابام فهمیده بخدا ک چندوقته تو خونشون بحثع بابام همونجوریش مشکل داشت الان بدتر شده روانش بهم ریخته دوقطبی شده یبار خوبه یبار اعصبی امروز هذیون میگفت اینا نگام میکنن ب مامانم گیر میده بحث میکنه مامانم دوماهه تنها نشده چون بابام سرکار ک دیگ نمیره. با این حال مامانم بردش دکتر اعصاب دارو داده مصرف کنه بخدا مامانم آب شده زیر چشماش سیاه سیاه شده هممون داریم آب میشیم .میرم اونجا وقتی وضعیتو میبینم دلم میخاد ب زمین و زمان فحش بدم که چراااا خانواده من همیشه باید مشکل داشته باشن...😭😭😭ای خداااا من باید چیکار کنم به کجا دردمو بگمممم؟ب خودت؟ک یذره حرفامو نشنیدی نمیشنوییییییی نمیشنویییییی😭😭😭😭
وقتی میخام یکاری برا خودم بکنم همش حالم خرابهههه میگم چرا مامان من هیچکدوم اینارو تجربه نکرد😭😭😭