2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 159352 بازدید | 1147 پست
احتیاج نیست فامیلت باشه بایه صیغه محرمیت مالکش میشی تو خییر باش

همونجا که نوشته دنیا یه تراژدیِ تلخه تا تهش برو😂

فیلم زیاد میبینه ولش کن

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندساله ازدواج کردی؟الانم دیر نیست اون‌مرد بچه های تورو پذیرفته تو نمیخای براش یه بچه بیاری طعم پدرش ...

بچه های خودِ شوهرِ هست این دوتا

مالِ اسی نیست

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

همین امروز باهاش صحبت اش رو شروع کن بگو چقدر پول داری خونه رهن و اجاره کنی.بگو بالاخره باید یک فکری ...

تاپیکت هاتون جالبه اما همش قفله اگه بخوام راجع بهش صحبت کنیم چکار کنیم؟😘

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

اسی دیوونه ای؟؟؟

ی چیزو بهونه کن همون دستشویی و بزن سیم آخر شر ب پا کن زنگ بزن مادرشوهرتم بیاد بندازش بیروووون

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    
تاپیکت هاتون جالبه اما همش قفله اگه بخوام راجع بهش صحبت کنیم چکار کنیم؟😘

۴ تاش باز هست

ببین تاپیک هایی که توش نظر داده بشه رو دیگه نمیشه تو نی نی سایت خودت حذف کنی برای همین فقط ۴ تاش که قصد حذف کردن اش رو ندارم باز گذاشتم   

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

چه اشتباهی 

اگه شوهرت باهاش صحبت کنه تا بره

این خانم کلا دیگه به همین بهانه که دل همسرتو مثلا ب رحم بیاره باهاش ارتباط میگیره

خودت باهاش صحبت کنه که بره البته با ارامش منطقی و مهربون

بچه های خودِ شوهرِ هست این دوتامالِ اسی نیست

مال اسیه

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
چرا ۵ تا داداش پدرومادرم داره منتها این میخاد تهران باشه میگه مشهد نمیرم

واای چقدر حرص خوردم ..اول بااحترام بعد اگه نشد با دعوا بگو تشریفشو ببره.به نظرم به مادرتون یا خواهرتون هم بگو حضور داشته باشه

واقعا سرکاریم. زبون نداری دارم حرص میخورم اصلا شاید مادرشوهرت الکی دعوا کرده این بهانه داشته باشه ب ...

اینم ممکنه. استاتر خیلی سادگی کردی اینهمه سکوت کردی. همون روز اول باید میگفتی باشه دوسه روزم پیش ما بمون. یعنی بهش میفهموندی بیشتر ظرفیتت نیست. بعدشم نه ایده بده برا خونه گرفتن نه کار. چون شاید مجبور بشین خودتون براش رهن بدین. اصلا به شما چه کار و خونه داشتنش

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت