2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 65690 بازدید | 668 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی کلی نگاه کنییه زنی که طلاق گرفته سرپناهی نداره بی پناهی خیلی سختهشمام کمکش کن نهایتا یکی براش پی ...

عزیزم سرپناه داره ولی نمیره ۵ تا داداش داره پدرومادرداره اسی من جات دارم حرص میخورم راستی کار شوهرت چیه؟

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪
😂😂 آخه دختر خوب کسی که دوماهه تمام تو خونه پسر خالش شبا میخوابه میفهمه عده چیه اون داره زندگی اسی ...

چه حرفیه، میزنید، تو دل بنده خدا خالی میکنید، راحت تهمت میزنید

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
چرا ۵ تا داداش پدرومادرم داره منتها این میخاد تهران باشه میگه مشهد نمیرم

تهران چی داره همه میخوان تهران باشن🤔

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
اینا رو میدونی و پرتش نمیکنی بیرون به یه بهونه بفرستش بیرون دیگه راهش نده

چندروزه رفته تومخم امروز شورتشو آورده قاطی لباسای ما تو لباسشویی دراوردم انداختم سطل آشغال اخه کثافت محض خدا راهت دادم صدتا فامیل توهمین محل داری یشب راهت نمیدن حداقل رعایت کن 

عزیزم سرپناه داره ولی نمیره ۵ تا داداش داره پدرومادرداره اسی من جات دارم حرص میخورم راستی کار شوهرت ...

خدا کنه سرپناه داشته باشه

عجب دنیایی سخت و بی رحمی هستش

دنیا یه تراژدی تلخ هستش

به این راحتی نمی شه حرف از خیانت زد.سن خانم بالاست و همسر استارتر تو شهر دیگه کار می کنه و خونه نیست ...

اونجا چندنفرن حتی منم یبار نرفتم اخه شوهرم چرا خودشو انداخت وسط اول پیش مادرش بود اون بیرونش کرد آمد اینجا 

اره ۲ ماهه دارم تحمل میکنم روانی شدم همسایمون چندوقت پیش بهم هشدار داد جدی نگرفتم

عزمزمه شما تووزندگی کم سختی نکشیدی که

من در جریان تاپیک هات هستم 

شده با دعوا 

شده رک و راست بهش بگو 

پاشو برو 

خواهشا بگو

ولی کلی نگاه کنییه زنی که طلاق گرفته سرپناهی نداره بی پناهی خیلی سختهشمام کمکش کن نهایتا یکی براش پی ...

اینجور که استارتر گفت سر پناه داره ولی دلش میخواد تهران زندگی کنه!

از طرف اقایون درخواست دوستی قبول نمیکنم

چندروزه رفته تومخم امروز شورتشو آورده قاطی لباسای ما تو لباسشویی دراوردم انداختم سطل آشغال اخه کثافت ...

اشتباه کردی راه دادی حالا هم بهش بگو برو میخوام برم جایی مامانمینا قرار بیان راحت نیستن یا زنگ بزن مادرشوهرت بگو خواهر زادتو بیا ببر خسته شدم 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک