2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 128915 بازدید | 977 پست
نخیرانسان باشیم چند روز دیگه ام می‌میریم۵۰ ساله دیگه تمام کسانی که داخل این تاپیک هستن .دیگه نیستن

وای مردا همشون همینجور بی خیال و خفه خون میارن برا ادم شوهر منم عنده تو ... خوب حالا مگه چی شده ؟ خوب حالا بیا مگه یه برنج بزنی بیشتر کجا میره ؟ خوب فردا مردنه خوبی کنی به خودت میرسه! خوب گفته حالا مگه تو شدی! خوب کوفت خوب درد خوب مرض خوب میرییییییییغ....

تو بگیرش پس فردا مردی یکیم بیا سر قبرت گریه کنه از دنیا فقط خوبی و بدی بیاد میمونه تو که لالا بلدی چرا خوابت نمیبره ادرسشو از اسی بگیر . ابارکلا

استارترجان شما الان مسئول شرایط زندگیت هستیاحساساتو بزار کنار و منطقی رفتار کناصلا شاید اون بنده خدا ...

نظر خوبیه افرین

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه وقت خانواده ی همسرت از همسرت نخواسته باشن؟ ک اونو نگه داره

نه میگه خود مادر شوهره سر یه هفته پرتش کرده در شوهره دلش سوخته اورده اسی بیچاره خواب بوده زنگ زده گفته فلانی داره میاد بیار تو یه هفته میره

اسی شایدم شوهرت دیده تنهای گفته خوشحال میشی . مردا ازی فکرا میکنن . گفته مثلا کمک‌دستته برا بچه خونه خرید 

شوهر من انقدر ازی فکرا میکنه منم تحمل میکنم‌ وقتی جون لب میشم شکایت میکنه میخنده میگه خوب زودتر مگفتی 😤😤😤😤

نمیشه عزیزم اون عده داره هنوز تهمت نزن بهش

خانوم ببخشید ولی این مسئله برای آدم هایی هست که مقید و معتقد هستند و خطوط اخلاقی رو رعایت میکنن.

اینجا دو تا احتمال هست 

یک اینکه همونطور که بالا گفتم عده عوده برای انسانهای مقید و نجیب هست که بخوان رعایت کنن شاید بعضی ها اصلا این موارد رو رعایت نکنن و محرم نامحرم هم اصلا در گنجینه شعور نداشتشون تعبیه نشده.این خانوم هم به احتمال قوی اینطوره .

مورد دو اینکه ایشون شاید در رابطه با مدت زمان طلاق به ایشون دروغ گفته و از عده هم گذشته و به عقد موقت همسر ایشون درآمده.یعنی سیاست به خرج داده که ایشون شک نکنه.

به هر حال استارتر عزیز برو نشون بده کت دست کیه .آدم باید مهارت نه گفتن و عزم راسخ و مهارت مقاومت در برابر کار ناشایست رو داشته باشه و الا باید مهارت سواری دادن به بقیه رو در خودش پرورش بده.

آدم باید در عین حفط حیا و نجابت ، مقتدر و بدون رودربایستی حرفش رو بزنه . شما هم اون خانوم رو هدایت کن تو کوچه 

هم اون همسر گرام نمک نشناسی که یه ذره عفت و حیا بارش نیست و به آدم حس تهوع میده.

دیگه خود دانی من آنچه شرط بلاغ است با تو گفتم 

خواه پند گیر خواه ندان 

من فکر میکنم اگه از بابت شوهرت دلت قرص بود که پشتت وامیسته حتما تاحالا بیرونش کرده بودی حالا به هر طریقی ، به نظر میاد می‌ترسی بیرونش کنی و زندگیت آشوب بشه ،یه کم اقتدار داشته باش و نذار پاش توی خونت محکم شه و ریشه بزنه ،

من به اون خانوم به قول شما اسیحق میدم ولی یه زنی که طلاق گرفته هزار تا درد داره ..درد بی پناهی هم اض ...

فکر میکنم شما روی خود شناسی کار نکردید و جنس خوتونو نمی‌شناسید 

شایدم تجربه کمی دارین و نگاهتون ب زندگی کاملا احساسی هست.

نه میگه خود مادر شوهره سر یه هفته پرتش کرده در شوهره دلش سوخته اورده اسی بیچاره خواب بوده زنگ زده گف ...

ای بابا 

من میگم شاید یکی از شوهره خواسته.... شوهر  اسی هم دلش ب رحم اومده.... در هر صورت اسی باید یه فکر اساسی کنه 

ای بابا من میگم شاید یکی از شوهره خواسته.... شوهر اسی هم دلش ب رحم اومده.... در هر صورت اسی باید یه ...

من بودم اول زیر زبون شوهرمو میکشیدم ببینم مزه دهان اون چیه . بالاخره اون خونه از جفتشونه فردا نه پس فردا بیخبرکی پرت کنه بیرون خوب شوهر شاکی میشه چرا لا من هماهنگ‌نکردی تا از خودش نپرسیده نمیشه احتمال داد.‌ اینکه صیغه کرده محتمل نیست. ببخشیندا خوب برا یه کاری جلو اسی که نمیشه . پس برا نون دادن صیغه کرده ! این که یه درصدم نیس صیغه بود میبرد شهر خودش یا یه جا اجاره میکرد و هزاران کار دیگه نه بیاره جلو چشم ایشون. 

اورده اسی هم خانمی کرده شاکی نشده اونم گفته لابد راضیه دوستی پیدا کرده شهر غربت و ازینا

یا فکرای دیگه. من بودم با زبان خوش میگفتم خسته شدم براش کار پیدا کنم و یا چی بعد با هماهنگی و زبان خوش درش میاوردم یجا سر کار که خدا هم راضی باشه اونم بی سرپناه نشه شهر غربت

وقتی شوهر خونه نیست چطوری خیانت می کنه؟

اینطور که قبلا اعمال ناشایستی صورت گرفته که حتی گفتنش برای من باعث احساس تهوع میشه پس در لفافه عرض میکنم 

و بعدتر این خانوم هم همسر ایشون رو تهدید کرده که یا جای خواب و خوراک برای من تامین میکنی یا آبرو تو میبرم.

چقدر زندگی های عجیبی میبینم اینجا

چه اعصاب فولادی داری اسی 

من دخترخاله های شوهرم تا حالا خونم نیومدن بعد برای شما اومده دو مااااااه مونده ؟؟؟

آدم اعصابش نمیکشه حتی خواهر برادر یا هرکسی دیگه بیاد دو روز خونش بمونه انوقت شما ی غریبه رو آوردی دو مااااه مونده ؟؟؟؟

من شوهرم با دختر خواهرشم زیاد صمیمی شه شک میکنم نمیدونم‌ چرا بعضیا اینقد معذرت میخوام احمقن

آخ نگو دقیقا همون آدم پیام داده بود ک زنت بی لیاقته بهش رو نده 😂خواستم بگم باشه میفرستم بیاد پیش تو

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق