2777
2789
عنوان

وقتی خدا میگه بهترشو برات در نظر گرفتم یعنی این🙂💖یعنی من

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 68 پست
خدا از دهنت بشنوهنمی‌دونم بی دلیل و نشناخته چرا اینقدر برات خوشحال شدم 🧡🫂🧸

چون بیا ریا نوشتم 

خیلی شبا نینی سایت تاپیک میزدم که نمیتونم نفس بکشم از فشار گریه 

اخرش سهمم شد یه تاپیک اینجوری

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوشبخت بشید

اما سر اتفاقات بد ممکنه به خودمونم برسه

خداوند دستور داده که ارتباط عاطفی با غیر محارم نداشته باشید که مخصوصا شان و شخصیت خانم پایین میاد

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
به پدرت افتخار کن چه شبایی که من با گریه نخوابیدم چه شبایی که گفتم خدایا چرا پدر منم رده بالا شغل ند ...

دقیقااا مث منی...من خیلیییی عذاب کشیدم اما هیچ وقت ب روی پدرم نیاوردم همچنانم براش عشششششق میکنم...اونم یکسال نکشید از اون دختر خیانت دید! کاری ک با من کرد ...ولی خب منکر این نمیشم ک کلا باورامو ریخ بهم دیگ خودمو با ارزش نمیدونم

ازساعت ۱۲تا الان داشتم گریه میکردم آروم آروم باخدا و ائمه حرف میزدم آه از دلم بلندمیشد و اشکم میریخت بخاطر ظلم هایی ک بهم شد بخاطر اون ظالمی ک جگرمنوخون کرد پیرم کرد بین من و خونوادم دوری و تفرقه انداخت دست حمایت پدرمو از سرم.کم کرد منو آواره کرد غریب و بی کس و تنها شدم ی گوشه ی دنیا دور ازخانوادم افتادم و حتی فکر اینکه برگردم کنارخانوادم زندگی کنمم داغونم میکنه چون اون پست فطرت حروم هنوزم اونجاست اون شیطان صفت هنوزم اونجاست . حال دلم بدخرابه ..ناشکری نمیکنم خدا دستموگرفت ولی اذیتهای اون نامرد چنان جگرموسوزونده که تا قیام قیامت حلالش نمیکنم فقط بدونین یه زنه. ی زن که الهی ب حق فاطمه ی زهرا ذلیل دنیا و اخرت شه.

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

اکست یه تازه به دوران رسیده به درد نخور بود 

چقد از متواضع بودن و مهربونی همسرت خوشم اومد

اصلا چنین آدمی حتی اگه یه خونه هم نداشته باشه بازم نعمته 

اسفند دود کن برا خودتون.

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

سلام عزیزم

منم وااقعا به این کار خدا ایمان دارم 

من کلا ادمیم که وقتی با کسی باشم(جنس مخالف منظورم نیست) همکلاسی ها مثلا خیلی دوست دارم باهم پیشرفت کنیم و همیشه هم این اتفاق افتاده که اونی که باهاش بودم خیلی پیشرفت کرده

اما ی بار خودم بخاطر مسائلی عقب موندم و نتونستم به چیزی که میخوام برسم دوست صمیمیم که رسیده بود به چیزی که میخواست مدام با استوری گذاشتن دل من رو شکست و خیلییی غصه خوردم که چرا من اینقد باهاش صمیمی بودم و نیتم باهاش خوب بود اون اینجوری با من رفتار کرد الان دوباره دارم تلاش میکنم ازتون میخوام برام دعا کنید نه بخاطر اینکه روی کسی رو کم کنم بخاطر اینکه دل پدر و مادرم شاد بشه

دعا کنید خدا کمکم کنه و بهترشو بهم بده 

هی عشق من گفت هیچ وقت مثل من گیرت نمیاد رفت ازدواج کرد حرفش تو گوشمه الان میدونم برشکست شده افتاده به کارگری

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃