2777
2789
به نظرم مشکلاتت رو با شوهرت در میون بزار ،بگو من از این رفتارها و کارهات بدم میاد ،ببین تغییری تو خو ...

همه رو انجام دادم ینی مساوره بگیر تا حرف زدن باشوهرم انگار خودش نمیخاد درحالیکه مشاوره هاهم حق بمن میدادن دیگه بقول شما دیدم خانوادم پشتم نیستن وحامی ندارم چندباراز پای طلاق برگشتم ولی اینجا گفتم شاید یکی چشم وگوشش بازشه درست انتخاب کنه چون همه چی به ضررمن تموم شدبااین انتخابم غربت ودوری ازخانواده وزندگی باادمای بی فرهنگ ووابستگی شوهربه خانوادش ونداری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط خودتو بدبخت نکردی طرف مقابلتم بدبخت کردیچرا وقتی یکی به دلتون نیست بخاطر لباس عروس و هیجانات عرو ...

بخدا که شوهرم اگه یک بود شد دو ینی هرچی بود پیشرفت کرد خونسم خرید اما منو نمیبره ازینجا خودشم منو دید خوشش اکمد کنارخانوادشم هست بافامیلاش خوب وخوش اصلانم براش مهم نیس من ناراضیم یاخوشم میادیانه

چقدر سخت که بدون علاقه ازدواج کردین💔 اون موقع به من میگفتن ازدواج کن بعدش علاقه به وجود میاد🤦🏽امی ...

فدات عزیزم منم گول همین حرفارو خوردم واینکه بمن میگفتن کاریه وفلان ومعتادنیس اما ازدورهمه چی قشنگ بود تااینکه به اخلاق گندشم پی بردم

بخدا که تک پسری بددردیه هربلایی بخان سرعروس میارن اخرشم انتظاردارن توهمه چی مشارکت داشته باشه همه جو ...

گفتم که ازتک پسری نیس شوهرت خودش عرضه نداره حریم نگه داره .الان شوهرم اینا6تان چراشوهرمن همه ی مشکلات خانواده اش رودوششه جزمن وبچه هام.چون بلدنیس حریم نداره نمیخواداصلا حریم داشته باشه.الان داداش من تک پسرومنم یه رفتاری کرده ازاون انتظارن ندارن اصلا ولی ازمن خیلی زیاد

همه رو انجام دادم ینی مساوره بگیر تا حرف زدن باشوهرم انگار خودش نمیخاد درحالیکه مشاوره هاهم حق بمن م ...

بنظر شما ادمی که از لحاظ مالی اوکی باشه اما شگاک و بدبین باشه و با خانواده همسر وحتی خودش رفت و امدش کم یا حتی هیچی نباشه و حتی خیلی خصوصیات بد دیگه ای هم داشته باشه ...

خانم عاشق همسرش هست بنظر شما دوستان این خانم چقدر میتونه این شرایط تحمل کنه ؟

ایا شما و یا اطرافیانتون این شرایط داشتین بعد چند سال زندگیشون خوب شده یا نه جدا شدن ؟؟؟

گفتم که ازتک پسری نیس شوهرت خودش عرضه نداره حریم نگه داره .الان شوهرم اینا6تان چراشوهرمن همه ی مشکلا ...

الهی شمام مث منی 

خدا لعنتشون کنه 

خانواده شوهرم بخدا قسم نمیزاشتن ی روز برای خودمون داشته باشیم تمام مشکلات خانوادش باید حل میکرد و اصلا تو فکر من نبود 

به همه رسیدگی میکرد به جز منم 

مرسی از مهربونیت عزیزم مگه خدا کمکم کنه والا میترسم فردا بگن همینجوری دیوونه بوده

برای همینه دیگه هر چیزی از ادما بر میاد اخرشم تو میشی ادم بد داستان 

فقط به فکر خودت باش و فعلا بچه دار نشو 

بنظر شما ادمی که از لحاظ مالی اوکی باشه اما شگاک و بدبین باشه و با خانواده همسر وحتی خودش رفت و امدش ...

عزیزم شکاک نمیدونم درچه حدیه ولی ماداشتیم توفامیل که طرف تومهم نیا بزور چادرسرخانومش میکرده اما بعدچندسال الان خانومش بامانتو کوتاه وارایش کرده میگرده ینی حساسیتش رفع شده اما داشتیم تواشناها که خیلی بددل بوده انگ میزده به خانومش توبافلانی هستی ونمیذاشته بیرون بره ودست بزن داشته هنوز بعدچندسال همونه وزنش خونه باباش قهره وبنظرخیلیا درست بشو نیس چون اقا از نظرروانی مشکل داره کلا اگه خیلی بددل باشه فک نکنم درست شه اما اگه بددل بودن دراین حده که اوایلش ارتاطش کمه یاخانومشو محدود میکنه شاید درست بشه اما نه به طور کامل همه اینا به خانمش هم بستگی داره اگه واقعا عاشقش باشه این زندگیو تحمل میکنه وزندگی میکنه اما گاهی مثلا طرف دیگه کم میاره وازچشمش میوفته زندگی ودرین صورت دیگه باید معقولانه ببینه بااین ادم میتونه یانه

عزیزم شکاک نمیدونم درچه حدیه ولی ماداشتیم توفامیل که طرف تومهم نیا بزور چادرسرخانومش میکرده اما بعدچ ...

این اقام خیلی بد دله و هزارتا تهمت به خانم میزنه حتی میگه تو با مردای خانوادم دوست هستی هیچ اعتمادی به خانم نداره 

میخواستم بدونم ته اینجور زندگیا چی میشه ایا این ادما خوب میشن یا نه 

این اقام خیلی بد دله و هزارتا تهمت به خانم میزنه حتی میگه تو با مردای خانوادم دوست هستی هیچ اعتمادی ...

عزیزم بعضیا خوب میشن بعضیا نه ولی خیلی صبرو حوصله میخادزندگی باهاشون باید ببینی مثلا بعد یه مدت بهترمیشن یانه زمان مشخص میکنه

عزیزم بعضیا خوب میشن بعضیا نه ولی خیلی صبرو حوصله میخادزندگی باهاشون باید ببینی مثلا بعد یه مدت بهتر ...

این شرایط برای خودم بود الان دارم جدا میشم ولی خیلی پشیمونم و دلم میخواست الان سر خونه زندگیم بودم ولی دیگه نمیتونم برگردم 

این شرایط برای خودم بود الان دارم جدا میشم ولی خیلی پشیمونم و دلم میخواست الان سر خونه زندگیم بودم و ...

درچه مرحله ای هستی عزیزم؟شاید بایه واسطه یا حرف بشه برگردی اگه فک میکنی شرایطت سخت میشه بعد طلاق برگرد