2777
2789
عنوان

بنظرتون حامله هستم لک لانه گذینی چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 28 پست
میرفتی دکتر تا راهنماییت کنن

اخه کاندومم حاضر نیس استفاده کنه واقعا چ راهی دارم برای جلوگیری

میگم بریز بیرون حداقل میگه نه

اگرم حامله بشم میگه باید بندازیش

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

قرص جلوگیری مناسب شیردهی بخور

خب از کی شروع کنم مگه نباید اول پریود بشم؟

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قرص شیردهی،یا دستگاه ،یا آمپول....

امپول یبار زدم خیلی افسردگی گرفتم و هورمونام بهم ریخت و میل جنسیم کم شد. دستگاه هم گذاشتم حامله شدم ولی باز میخام بذارم.منتظرم پریود بشم.قرص بهترین گذینه هس فعلا بنظرت هر وقت بخام میتونم شروع کنم بخورم یا منتظرشم ک پریود بشم

نه. شروع میکنی و طبق همون پرویودت هم شروع میشه

اها برم بگیرم پس.اگر حامله باشم چی؟

اول ی بی بی چک بزن

اها باشه ممنون

اخه کاندومم حاضر نیس استفاده کنه واقعا چ راهی دارم برای جلوگیریمیگم بریز بیرون حداقل میگه نهاگرم حام ...

چه شوهر ‌ .کله شقی داری مثل شوهر منه

ولی شوهر من هیچ وقت نمیگه بندازش

همیشه بی احتیاطی می کنه عین خیالش نیست

معجزه شکر گزاری