2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تک پسری ربطی نداره ها شوهرمن6تا بچه ان ولی شوهرمن نخودهراش باید خودشو تو اون اش ملحق کن .به کارهای مردانه نمیرسه ولی زنانه تا دلت بخواد خواهرش میخواست بزاد رفته بودتا اتاق زایشگاه توش ها نه جلو در ولی برامن گرفته بودخوابیده بود

بالاخره مالو منالشون به شوهر تو میرسه دیگه چه فرقی میکنه

کدوم مال ومنال...هرچی درمیاره خرج خوش گذرونی خودش میکنه یه خونه دوطبقه داره که من باید موهام مث دندونام سفیدشه برسه بهمون صدسال سیا میخام نرسه تازه یه خواهرشوهردارم که ارثمونو بالاکشیده چه برسه به خونه پدری

به نظرم مشکلاتت رو با شوهرت در میون بزار ،بگو من از این رفتارها و کارهات بدم میاد ،ببین تغییری تو خودش ایجاد می کنه،به نظرم مشاوره برو ،برا بهتر شدن زندگی ات تلاش کن که بعدا پشیمون نشی و نگی اگر فلان کار رو می کردم الان زندگی ام خوب بود 

اگر نشد بشین با خودت فکر کن بگو این شرایط شوهرم هست ،ببین میتونی تا آخر عمر با اون شرایط کنار بیایی ؟

ولی به این نکته هم فکر کن اگر طلاق بگیرم شرایط بهتری خواهم داشت یانه ؟خانواده ام پشتم هستن؟بعد از طلاق میخوام چکار کنم ؟

خودتو دربرابر چالش هاش قرار بده ،بگو ممکنه تا آخر عمر  با اون کسی که مد نظرمه ازدواج نکنم یا اصلا ازدواج نکنم  ،آیا میتونم این شرایط رو تحمل کنم ،یه مدت اصلا فرض کن طلاق گرفتی و شرایطت اینطوریه،ببین میتونی تحمل کنی؟

و مهمترین مساله تا از ثبات زندگی ات مطمئن نشدی بچه دار نشو 

فقط خودتو بدبخت نکردی طرف مقابلتم بدبخت کردی

چرا وقتی یکی به دلتون نیست بخاطر لباس عروس و هیجانات عروسی چنین تصمیمی میگیرین

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

چقدر سخت که بدون علاقه ازدواج کردین💔 اون موقع به من میگفتن ازدواج کن بعدش علاقه به وجود میاد🤦🏽

امیدوارم اینده برات به بهترین‌شکل پیش بره عزیزم🌱♥

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

عزیزممنم غربت ازدواج کردم.با تمام قلبم درکت میکنماگه شرایط جدایی نداری سعی کن برا خودت باشیسرگرم خود ...

قربونت

بدترین قسمتش اینه که جدیدا فک میکنم بعضی ادما رفت وامد دارن درحالیکه شوهرم میگه کسی نبود ینی رسما خل وچل شدم وصدامیشنوم باورت میشه دیوونه شدم انقد دقم دادن

هنین‌ه داری تو خونه پدر شوهر زندگی میکنی یا نوع کمکه انتظار نداشته باش مادرشوهرت برا شما خرج کنا اون ...

بخدا انقد دقم دادن روانی شدم جلو چشم خودم یه حرفی بهم میزدن بعدا همشکن حتی شوهرم انکارمیکرد همین کافیه برادیونه شدن

بخدا انقد دقم دادن روانی شدم جلو چشم خودم یه حرفی بهم میزدن بعدا همشکن حتی شوهرم انکارمیکرد همین کاف ...

خودتو بزن به بیخیالی انگار وجود ندارن 

هرچی میگن ازاون گوش کن بیرون 

تمرکزتو بزار رو دلخوشی و برنامه های خودت

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
تک پسری ربطی نداره ها شوهرمن6تا بچه ان ولی شوهرمن نخودهراش باید خودشو تو اون اش ملحق کن .به کارهای م ...

بخدا که تک پسری بددردیه هربلایی بخان سرعروس میارن اخرشم انتظاردارن توهمه چی مشارکت داشته باشه همه جوره کارکنه کمک بده جیک نزنه تازه اگه نخای کمک کنی جوری شوهرتو میندازن به جونت که پشیمون میشی