2777
2789
عنوان

چرا لاغر نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 24 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صد تا؟؟؟😐😐😐😐برنامه مانکن و نصب کن با اون‌پیش برواوصولی پیش نمیری که کم نکردیبعد یمدت همون وزنتم ...

مانکن داشتم قبلا .میخواستم نصب کنم اشتراکات و خیلی گرون کرده واسه یک ماه اشتراک قیمتش شده 160 هزار تومن .خیلی زیاده واسه یه اپلیکیشن

آخه شک ازین بیشتر که شش ماه رژیم نبودم الان رژیم دارم؟

بنده بیش از30کیلو گرم کاهش وزن داشتم و تجربمو با شما در میان میگذارم شاید به دردتون خورد.

1_چربی جات و شیرینی جات غذاهای فسفودی روغنی چاق کننده مثل برنج و ...حذف کردم.

2_روغن های تراریخته شده ی کارخونه ای که به اسم افتابگردون میفروشن رو حذف کردم و روغن زیتون رو جایگزینش کردم.

3_نان لواش رو حذف و سنگک را جایگزینش کردم.

4_هر روز یک بطری آب کنار دستم بود که یک ثانیه هم تشنگی نکشم.

5_روزی یک ساعتو نیم کوهنوردی میرفتم.

6_غذاهای سالم و پروتئینی میخوردم مثل سینه مرغ،کره بادم زمینی که از عطاری میگرفتم سالم مقوی و بدون شکر نه از این کارخونه ای ها که پر روغن و شکرن،سویا،ماهی،کلم بروکلی،حبوبات مثل عدسی،لوبیا خلاصه غذاهای سالم و پروتئینی و فیبر دار مشخصه.

7_با هر وعده فقط دو کف دست نان سنگک میخوردم.

8_شب ساعت10میخوابیدم و وعده شام را نهایتش7میخوردم.

9_هر دو هفته به مدت یک روز ترجیحا اونم جمعه و پر خوری میکردم و برنج میخوردم و یک غذای چرب برای شوک دادن به متابولیسم بدن.بیشتر این کار را در وعده ناهار انجام میدادم شام را سبک تر میکردم.

اگر خواستید درخواست بدید میتونم ایدی یک گروه تلگرامی را براتون بفرستم که برای کسایی هست که میخاهند لاغر بشوند این گروه مختص خانم هاست و ادمینشم خانم هست.موفق باشید.

میزان کالریت نباید ثابت باشه

چه جوری یعنی؟ میشه بیشتر توضیح بدی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
شما استپ وزن خوردی.برای کاهش وزن شوک دادن یکی از مهم ترین چیزهاست که باعث میشه روند کاهش وزنتون ادام ...

چه جوری شوک بدیم؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چه جوری شوک بدیم؟

ببین شما فرض کن هر روز صدای یک ترقه بیاد اونم تو  یه تایم مشخص.

مثلا هر روز ساعت12ظهر یه ترقه با صدای اول بگه پوققق

روز اول ممکنه با این صدا خیلی بترسی.

روز دوم چون اطلاع داری که اون ترقه ساعت دوازده میخاد بترکه ساعت12که شد و ترکید بازم میترسی ولی نسبت به قبل کمتر چون اطلاع داشتی از قبل که ساعت12میترکه.

روز سوم بازم یک ذره با اون صدا میپری

روز چهارم دیگه نه ترسی داری از اون صدا نه میپری فقط از اون صدای پووقه کلافه شدی و اذیت میشی.

ببین چیزی که ما رو لاغر میکنه در واقع گرسنگی نیست بالا بودن متابولیسم هست متابولیسم سیستم پیچیده ای توی بدن داره و کار اصلیش اینه که انرژی(کالری)را از مواد غذا گرفته و نیروی بدن ما را تامین میکنه حالا شخصی که میخاد خودشو لاغر کنه وقتی ورزش میکنه و رژیم میگیره متابولیسم بخشی از انرژی بدن رو از طریق غذاهای کمی که خوردی تامین میکنه و چون رژیم بودی و غذا کم خوردی پس متابولیسم برای تولید باقی انرژی از چربی های بدن استفاده میکنه و این هست که شخص روند کاهش وزن رو شروع میکنه.

اگر یادتون باشه گفتم متابولیسم سیستم پیچیده ای داره دلیلش اینه که متابولیسم با روزه گرفتن یا رژیم هایی مثل فست زیاد نمیشه بلکه کند تر هم میشه دلیلشم اینه که متابولیسم به پروتئین و فیبر کار و اب خورن زیاد و ورزش تحریک میشه اگه پروتئین کم برسه بهش کند میشه دلیل اینکه کسانی که رژیم فست میگیرن اکثرا بعد مدتی وزنشون برمیگرده اینه که این اشخاص اصلا چربی هی نسوزوندن و فقط اب بدنشون و یک سری چربی های ابکی بی تاثیر از بافت بدنشون رفته و حتی یک گرم هم از چربی های اصلیشون کم نشده.

و اصل کار اینجاست متابولیسم مثل مثال همون ترقه که براتون زدم وقتی یک فرد در طولانی مدت سر یک رژیم تکراری بمونه متابولیسم و سیستم دفاعی بدنش واکنش نشون میده و سرعت چربی سوزی میاد پایین برای همین فرد باید حدقل هر دو هفته یک بار در یک روز یک وعده رژیم خود را بشکند و غذاهای چرب و روغنی و پر کالری بخورد این کار باعث میشود به متابولیسم شک داده شده و روند ادامه کاهش وزن ادامه پیدا کند.

کسی که این کار را نکنه در علم پزشکی بهش میگن استپ وزن یعنی طرف هر چقدرم رژیم سخت بگیره ورزش کنه و رعایت کنه وزن کم نمیکنه چون متابولیسم که مختص سوخت و ساز بدنس هست کند شده به دلیل ثابت ماندن روی رژیم.

ببین شما فرض کن هر روز صدای یک ترقه بیاد اونم تو یه تایم مشخص.مثلا هر روز ساعت12ظهر یه ترقه با صدای ...

درسته. ممنون