سلام امروز گفت یه ادکلن برا مامانم بگیر ببرم روز مادر و سریع برگردم هیچکیم به من حتی یه تعارف خشک و خالی نکرد الان زنگ زدم ک بیاد بریم بیرون امروز روز مادره میبینم میگ نه من کیک و اینا گرفتم با ابجیم اینا دور هم جمعیم بیام خونه چیکار 😐😐 کادو روز زن به من پول نقد داد احساس خیلی بدی دارم بغض کردم شما بودید چه واکنشی نشون میدادین؟؟
فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
مگه روز مادر دعوتیه!!عروس بهانه گیر...اینطور میشه که شوهرتم حسابت نمیکنه و کنار خانوادش داره خوش میگ ...
عزیزم اونا همه جشن گرفتن با هم مهمونیه زنگ زدن پسرشونو دعوت کردن اون یکی پسرو دعوت کردن منو کسی بهم نگفته چطوری پاشم برم؟؟ غرور خوب چیزیه برا ادم که سبک نشه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بخدا پشمای خودمم ریخته 😐هرچقد فک میکنم میگم یعنی انقد بیشعور بود ک فک نکرد زنش هم مادره؟؟؟ تازه بار ...
این دوره زمونه از هیچکس هیچ انتظاری نباید داشت شما به روی خودت نیار بعدا مناسبتهای دیگه جبران کن مثلا روز مرد بهش تبریک نگو یا تنهایی برو خونه مادرت بدون شوهرت یه مدت اینکارو بکنی حالش گرفته میشه شک نکن
چقدر تعجب کردم خوندم اینوعزیز مگه عروس جزو خانواده نیست؟ مگه اون مرد شوهره این خانوم نیست و اصل خانو ...
نه عروس جزو خانواده نیست. شب یلدا من و جاریم با شوهرامون رفتیم خونه مادرشوهر،خواهرشوهر ازین ور داره خودشو جر میده که غذا پختم خسته شدم،پسرش سلام نمیکنه مرتیکه نر خر...عروسشم از خودش مدعی تر داشت جرمون میداد از عصبانیت!!!! منم به شوهرم گفتم من جزو خانوادت نیستم این چه رفتاری بود این عوضیا داشتن آخه! زورتون میاد مهمونی ندین. فقط گفتم که بدونی عروس جزو خانواده حساب نمیشه
رفتم یه دوری تو تاپیک هات زدم هفت ماهته همین دیروز پریروز کلی مشت و لگد تو کمرو شکمت زده بعد غصه مهم ...
بله اونو که بردم تعهد کتبی ازش گرفتم بخاطر کتک و اینا الان بازم میفهمه که من سر چ چیزایی حساسم تکرار میکنه خب با زبون خوش میگم و خونسردم که اینجوریه نق میزنم و عصبانی میشم ک ب قول خانومای سایت میشم بهانه گیر واقعا گیر کردم نمیدونم چ رفتاری درسته
1
5
10
15
20
25
30
35
40
وا...خوبه پول داد من پخم دستم نداد...پاشو تو هم برو بیرون برو خونه مادرت جشن بگیر و بدان که روز پدر از رگ گردن به تو نزدیکتر است برای پدرت برو سنگ تموم بزار برای بابات