2777
2789
عنوان

شوهرم رفته برا مادرشوهرم جشن گرفته من تنهام چه رفتاری درسته ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 97 پست
نه عروس جزو خانواده نیست. شب یلدا من و جاریم با شوهرامون رفتیم خونه مادرشوهر،خواهرشوهر ازین ور داره ...

همین موضوع گاها توی خواهراهم پیش میاد که بگه من غذا پختم چرا کسی کاری نمیکنه و فلان

و اینکه به حاشیه بردین شما بحث رو، منظور ما چیز دیگه ایه 

ک شوهر وقتی جاییه باید برای همسرش ارزش قائل بشه ، اطرافیانش هم همینطور، 

اگه خونه مادر همسرم مراسمیه قطعا که باید من اطلاع داشته باشم قطعا ک همسرم باید هماهنگ کنه قطعا که باهم بریم 

(مگر اینکه قطع رابطه باشم) 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
واقعیتش من همچین کسی و برای همسری انتخاب نمیکنمکسی که برای بیرون رفتن خبر نده و بدون من جایی برهحالا ...

جالب اینه تو دوران نامزدی و عقد اصلا اینجوری نبود 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین موضوع گاها توی خواهراهم پیش میاد که بگه من غذا پختم چرا کسی کاری نمیکنه و فلانو اینکه به حاشیه ...

اتفاقا شما منظور منو نگرفتی! شوهر من مارو میبره خونه مادرش.حتی خودشون دعوت میکنن ولی بازم جوری رفتار میکنن که آدم از رفتن پشیمون میشه.عروس چه بره چه نره غریبه اس. مگه اینکه چقدر آدمای خوبی باشن که عروسم از خوشون بدونن!

توم پاشو برو پیش مادرت یه پیام بذار براش بگو میری اونجا یه کیکم بخر اگر در توانته پیام بذار براش چون ...

رفتم خونه مامانم شوهرمم زنگ زد گفتم بهش اصن انقد کیفش کوک بود که براش مهم نبود گفت مبارک باشه عزیزم و قطش کرد رفت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بله اونو که بردم تعهد کتبی ازش گرفتم بخاطر کتک و اینا الان بازم میفهمه که من سر چ چیزایی حساسم تکرار ...

اوائل ازدواج ما همینطوری بودیم شوهرم تنهایی میرفت خونه مادرش من تنهایی میرفتم خونه مادرم خودم به شوهرم میرفتم خونمون نیا شما همینکار رو بکن دیگه شوهرت بدون شما خونه مادرش نمیره خوب میشه

اوائل ازدواج ما همینطوری بودیم شوهرم تنهایی میرفت خونه مادرش من تنهایی میرفتم خونه مادرم خودم به شوه ...

منم این کارو کردم قبلا مادرشو۶رم در هر صورت پشت پسرشو میگیره ولی بابای من شوهرم ازش گله کنه خراب میشه رو سر من که چرا بدون شوهرت میای اینجا میخوای زندگیتو خراب کنی که چی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفتم خونه مامانم شوهرمم زنگ زد گفتم بهش اصن انقد کیفش کوک بود که براش مهم نبود گفت مبارک باشه عزیزم ...

چی بگم من خودم دلم خونه شوهرم ولی واقعا این تاپیکو خوندم شوکه شدم 

حتما دلیلی داره شوهرت یا خیلی ازشون بد میگی شوهره فک میکنه ازشون خوشت نمیاد 

خوب کاری کردی رفتی خوش بگذرون 

چی بگم من خودم دلم خونه شوهرم ولی واقعا این تاپیکو خوندم شوکه شدم حتما دلیلی داره شوهرت یا خیلی ازشو ...

نه بخدا اوایل انقد دوسشون داشتم تا اینکه حرفایی که پشت سرم میزدن به گوشم رسید تو جمع با هم حرف میزدن پچ پچ من میرسیدم حرفشونو قط میکردن مادرشوهرم چیزی میشد سر من داد میزد بعد شوهرم میومد خودشو میزد به در مظلومی چن بارم دعا پیدا کردم تو وسیله هام دیگ واقعا متنفر شدم ازشون میرم خونشون برمیگردم افسردگی میگیرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفتم 🤣عکسم گرفتیم ک نشونش بدم زنگمم زد گف چیکار میکنی کجایی گفتم کادو برا مامانم گرفتم اومدم اینجا ...

آفرین کار خوبی کردی. حرص نخور وقتی اون شاده و نمی‌فهمه که حرص میخوری خودتم بیخیال باش و کیفشو ببر. 

خب تو نامزدی و عقد زیاد رفت و امد خانوادگی نیست کهمثلا میرفت خونه فامیل به تو میگفت بیا باهم بریم؟

خونه فامیل نه اما مناسبتا حتنا حتما منو میبرد بیرون و تفریح و اینا برا خونه مامانش تا من نمیرفتم نمیرفت همیشه دوس داشت همه جا همراهم باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب دلیل تنها رفتنش و بپرس ازش ببین چی میگه

میپرسم میگ ولم کن گیر نده بی فایدس به این نتیجه رسیدم فقط خودمو بزنم به بی خیالی و خونسردی شبم که برگرده خودمو میزنم به خواب که بحث نکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه روز مادر دعوتیه!!عروس بهانه گیر...اینطور میشه که شوهرتم حسابت نمیکنه و کنار خانوادش داره خوش میگ ...

اصلا به مادرشوهرش ربطی نداره

این ناراحته که چرا همسرش به این نگفته که داره میره 

مشکل این زوج اینه که اصلا با هم گفت و گو نمیکنن

عروس بهانه گیر چه صیغه ایه دیگه😂😂😂