سلام امروز گفت یه ادکلن برا مامانم بگیر ببرم روز مادر و سریع برگردم هیچکیم به من حتی یه تعارف خشک و خالی نکرد الان زنگ زدم ک بیاد بریم بیرون امروز روز مادره میبینم میگ نه من کیک و اینا گرفتم با ابجیم اینا دور هم جمعیم بیام خونه چیکار 😐😐 کادو روز زن به من پول نقد داد احساس خیلی بدی دارم بغض کردم شما بودید چه واکنشی نشون میدادین؟؟
فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مردای ایرانی تا مجردند خون مادره رو میکنن تو شیشه تا زن میگیرن یادشون میاد مادرشون تاج سرشونه
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .