2777
2789
عنوان

شوهرم رفته برا مادرشوهرم جشن گرفته من تنهام چه رفتاری درسته ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 97 پست

ب نظر من خودتو نشکون 

زنگ بزن تبریک بگو ب مادرشوهرت

ب شوهرت هم بگو دوست داشتم من ببری با هم دور هم باشیم ولی عیب ندارع خوش باشید و خوش بگذره 

یکم انصاف داشته باشه شرمنده میشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم زندگی هاتون خیلی خاص و عجیبه یا من فقط تعجب میکنم مهمونی روز مادر گرفتن بعد شما توش نیستی؟

بخدا پشمای خودمم ریخته 😐هرچقد فک میکنم میگم یعنی انقد بیشعور بود ک فک نکرد زنش هم مادره؟؟؟ تازه باردارم هستمااا 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

وااای چ بدددد🥺من شوهرم اینطوری نیست خداروشکر الآنم زنگ زد گفت برو حموم ی دوش بگیر منم یکم خرید دارم ...

خوش بخالت بحالت بهالت

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
نمیدونم زندگی هاتون خیلی خاص و عجیبه یا من فقط تعجب میکنم مهمونی روز مادر گرفتن بعد شما توش نیستی؟

چیز غیر طبیعی نیست گلم

نمونه‌ش همسر من

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
بخدا پشمای خودمم ریخته 😐هرچقد فک میکنم میگم یعنی انقد بیشعور بود ک فک نکرد زنش هم مادره؟؟؟ تازه بار ...

عزیزم خیلی تعجب نکن شوهرمنم از این اعجوبه گری ها زیاد داره.

میسازیم دیگه.

گاهی دیگه از کوره در میرم هرچی از دهنم درمیاد میگم دوباره خوب میشیم با هم‌

به درک بذار در.....همونا باشه چیز لقش اه اه اه.

بی ادب شدم من

مگه روز مادر دعوتیه!!عروس بهانه گیر...اینطور میشه که شوهرتم حسابت نمیکنه و کنار خانوادش داره خوش میگ ...

دعوتی نیست ولی وقتی شوهر ادم سرشو میندازه پایین و میره نمیشه عین بچه ها بندازی دنبالش و بگی منم میام منم میام

خانواده همسر من عروس و داماد رو جز خانواده نمیدونن انگار صد پشت غریبه ایم😐🤌

خانواده همسر خودمم همینن البته 😆ولی چون قطع رابطه ام یکم ارامش گرفتم 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
مردای ایرانی تا مجردند خون مادره رو میکنن تو شیشه تا زن میگیرن یادشون میاد مادرشون تاج سرشونه

دقیقااااا اینو وقتی مجرد بوده مامانش کلا از خونه انداخته بیرون الان عاشق همدیگه شدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بخدا پشمای خودمم ریخته 😐هرچقد فک میکنم میگم یعنی انقد بیشعور بود ک فک نکرد زنش هم مادره؟؟؟ تازه بار ...

رفتم یه دوری تو تاپیک هات زدم هفت ماهته همین دیروز پریروز کلی مشت و لگد تو کمرو شکمت زده بعد غصه مهمونی یلدا رو میخوری؟به خدای احد واحد اگه من بودم الان میدیدی چی میشد 

پدرتم معذرت میخوام ولی یکیه لنگه شوهرت 

خواهشا پسرتو مرد و با شعور بزرگ کن نذار مردسالار و متحجر و عقب مونده بشه  دختر هم اگه بعدا اوردی ترسو و کتک خور بزرگ نکن این زنجیره معیوب رو  بشکن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
عید نوروز نرو جبران کن

پیشنهاد خوبیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40