2777
2789
عنوان

شوهرم رفته برا مادرشوهرم جشن گرفته من تنهام چه رفتاری درسته ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 97 پست
خب شما خودت میگفتی منم میام مگه با مادرشوهرت مشکل داری

چنتا دعا تو وسیله هام پیدا کردم که مامان خانومش انداخته تو خونم بعدم الان هفت ماهه باردارم یک بار زنگ نزده بگه حال عروسمو بپرسم ببینم چیزی لازم داره یا نه منم انتظار دارم حداقل یه زنگ بهم بزنن همیشه دعوت میکنن فقط زنگ میزنن به شوهرم میگن امشب منتظرتیم بیا نمیگن بیاین 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بدون تعارف جرش میدادم 😐😐😐😤😤😤😤

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

منم تنهایی میرفتم خونه مامانم و دیگه کلا تو مناسبتای خونوادم حسابش نمیکردم

مشکل من اینه تو مناسبتا خانوادم اول نفر زنگ میزنن اقا رو دعوت میکنن که احترامش حفظ بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

منم دیگه نمیرم و بیامباورت نمیشه یلدا گرفته بودن با دوتا دختراشمگه من سرم سبکه پاشم برم خونه همچین ا ...

بهترین جواب برا اینجور ادما همون حذف کردن و ادم حساب نکردنشونه 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
خانواده همسر من عروس و داماد رو جز خانواده نمیدونن انگار صد پشت غریبه ایم😐🤌

اینا داماد رو جز تخم چشمشون میدونن اتفاقا ولی منو جاریم همیشه اینجوری باهامون رفتار میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وااای چ بدددد🥺من شوهرم اینطوری نیست خداروشکر الآنم زنگ زد گفت برو حموم ی دوش بگیر منم یکم خرید دارم ...

منتظر کامنتت بودیم کجا بودی تا حالا😅

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
چنتا دعا تو وسیله هام پیدا کردم که مامان خانومش انداخته تو خونم بعدم الان هفت ماهه باردارم یک بار زن ...

زیر چشمت چرا زخمه؟

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤