2777
2789
عنوان

ازاحمق بودن خودم مطمن شدم

464 بازدید | 31 پست

بعدیه سال چندروزپیش باخونواده شوهرم آشتی کردیم من احمق دیروزدلم سوخت خودم رفتم واسه مادرشوهرم کادوخریدم دادم شوهرم بردبعداینکه برگشت خیلی ناراحت بودمیگفت پام اونجانرسیده مامانم شروع کردازتوبدگویی کردن زنیکه بیشعوربهش گفته زنت ازقصدتوتولددخترت بارداریشوگفت که جاریشوناراحت کنه درحالی که من اصلابااون کاری ندارم دیدم همه فامیل هستن گفتم بارداریموبگم سوپرایزبشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون بله دوقلودختروپسر

من باشم به مادر شوهرم زنگ میزنم،میگم مگه جاری حسودمنه که من نباید این خبرو پیشش بگم،بگو من فکر کردم اونم مثل شما خوشحال میشه آخه این چه فکری شما می‌ندازی تو سر من،امیدوارم خدا هرچی زودتر به اونم بده

مبارکت باشه گلم ،مگه جاریت بچه دار نمیشه؟

ممنون مرسی 

یه دختر۸ساله داره که باکاشت باردارشده الان هم کلابچه دارنمیشه البته باردارمیشه امابه خاطره فامیل بودنشون مشکل ژنتیکی دارن بچه هاسالم نمیشن مجبورمیشه سقط کنه

من باشم به مادر شوهرم زنگ میزنم،میگم مگه جاری حسودمنه که من نباید این خبرو پیشش بگم،بگو من فکر کردم ...

ن بابا اصلا نباید بگه

همینکه به رو خودت نیاری و بذاری اونا بسوزن بهترین کاره. 

بعدشم مادرشوهره میفهمه ک شوهرش حرفو ب این رسونده، دیگه جلو شوهره حرفاشو نمیگه و نقش بازی میکنه. 

بعد زیرزیرکی اذیتاشو میکنه. 

ممنون مرسی یه دختر۸ساله داره که باکاشت باردارشده الان هم کلابچه دارنمیشه البته باردارمیشه امابه خاطر ...

خب دیگه بچه داره چه حرفیه این مادرشوهرت زده ،میدونی خیلی حسودن مخصوصا مادرشوهرت به شما حسادت داره،من جای شما بودم اصلن نمیگفتم تا از زیون اینو اون بشنوه تا فی خالدونش بسوزه،

برای منم دعا کن ممنون♥️