2777
2789
عنوان

شوهرم رفته برا مادرشوهرم جشن گرفته من تنهام چه رفتاری درسته ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 97 پست
مگه روز مادر دعوتیه!!عروس بهانه گیر...اینطور میشه که شوهرتم حسابت نمیکنه و کنار خانوادش داره خوش میگ ...

عزیزم اونا همه جشن گرفتن با هم مهمونیه زنگ زدن پسرشونو دعوت کردن اون یکی پسرو دعوت کردن منو کسی بهم نگفته چطوری پاشم برم؟؟ غرور خوب چیزیه برا ادم که سبک نشه 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه شاید فقط خونواده خودشون دور هم جمعنسخت نگیر و به رو خودت نیاربه نظرم

چقدر تعجب کردم خوندم اینو

عزیز مگه عروس جزو خانواده نیست؟ مگه اون مرد شوهره این خانوم نیست و اصل خانواده هم همسرو بچه هاتن

پس باید با همسرش میرفت اونجا

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
مگه روز مادر دعوتیه!!عروس بهانه گیر...اینطور میشه که شوهرتم حسابت نمیکنه و کنار خانوادش داره خوش میگ ...

حتی شوهرش نگفته برنامه چیه!گفتم میرم سریع برمیگردم 

چرا الکی اسم ناراحتی شو که حقم داره میذارین بهونه گیری

بعدم مشکل از شوهره که به احترامی کرده ن ایشون .شوهرتم حسابت نمیکنه دیگه ینی چی

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
بخدا پشمای خودمم ریخته 😐هرچقد فک میکنم میگم یعنی انقد بیشعور بود ک فک نکرد زنش هم مادره؟؟؟ تازه بار ...

این دوره زمونه از هیچکس هیچ انتظاری نباید داشت شما به روی خودت نیار بعدا مناسبت‌های دیگه جبران کن مثلا روز مرد بهش تبریک نگو یا تنهایی برو خونه مادرت بدون شوهرت یه مدت اینکارو بکنی حالش گرفته میشه شک نکن

چقدر تعجب کردم خوندم اینوعزیز مگه عروس جزو خانواده نیست؟ مگه اون مرد شوهره این خانوم نیست و اصل خانو ...

نه عروس جزو خانواده نیست. شب یلدا من و جاریم با شوهرامون رفتیم خونه مادرشوهر،خواهرشوهر ازین ور داره خودشو جر میده که غذا پختم خسته شدم،پسرش سلام نمیکنه مرتیکه نر خر...عروسشم از خودش مدعی تر داشت جرمون میداد از عصبانیت!!!! منم به شوهرم گفتم من جزو خانوادت نیستم این چه رفتاری بود این عوضیا داشتن آخه! زورتون میاد مهمونی ندین. فقط گفتم که بدونی عروس جزو خانواده حساب نمیشه

رفتم یه دوری تو تاپیک هات زدم هفت ماهته همین دیروز پریروز کلی مشت و لگد تو کمرو شکمت زده بعد غصه مهم ...

بله اونو که بردم تعهد کتبی ازش گرفتم بخاطر کتک و اینا الان بازم میفهمه که من سر چ چیزایی حساسم تکرار میکنه خب با زبون خوش میگم و خونسردم که اینجوریه نق میزنم و عصبانی میشم ک ب قول خانومای سایت میشم بهانه گیر واقعا گیر کردم نمیدونم چ رفتاری درسته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بله اونو که بردم تعهد کتبی ازش گرفتم بخاطر کتک و اینا الان بازم میفهمه که من سر چ چیزایی حساسم تکرار ...

با ادم خوبی هم کاسه نیستی حوصلتو خیلی زیاد کن دوست من

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
مشکل من اینه تو مناسبتا خانوادم اول نفر زنگ میزنن اقا رو دعوت میکنن که احترامش حفظ بشه

روز پدر برو خونه بابات بدون شوهرت جشن بگیر وقتی شوهرت احترامتو  نگه نمیداره دلیل نداره بابات بهش احترام بزاره به خانوادت بگو دعوتش نکنن

توام برو خونه مامانت جشن بگیر و ذره ای به این مرد وابسته نباش😕😒

رفتم  و برگشتم ولی دلم خنک نشده هنوز 😐😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه کیک بگیر ببر خونه مامان خودت وقتی برگشت زنگت زد کجایی بگو خونه مامانم اینا داریم جشن میگیریم 😌🤣

رفتم 🤣عکسم گرفتیم ک نشونش بدم زنگمم زد گف چیکار میکنی کجایی گفتم کادو برا مامانم گرفتم اومدم اینجا گف عه مبارکه خب من برم خدافظ 😐اصن انقد شاد و شنگول بود که بدتر حرصم گرفت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توم پاشو برو پیش مادرت یه پیام بذار براش بگو میری اونجا یه کیکم بخر اگر در توانته 

پیام بذار براش چون ممکنه بیاد بگه چرا رفتی خبر ندادی دعوا بزرگ شه زندگیت بیفته رو دور دعوا

یا بگیر بخواب اومد محل نده اخرم گله کن ازش 

بهترین جواب برا اینجور ادما همون حذف کردن و ادم حساب نکردنشونه

منم کلا قطع رابطه غیر مستقیم کردم باهاشون سر همین ادم حساب نکردنا 😐😐😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40