2777
2789
عنوان

کسی دعا محبت گرفته اثر داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 79 پست
والا من نمیدونم پاکسازی اینا چیهفقط میدونم این رفت یه بسته گرفت،توش دعا معا و... بود،سیستمشم این بود ...

کلا کاراما عمل اونم سنگین بود اینکه دو نفر جدا کرده بعد دعا محبت به خودش گرفته پاکسازی یعنی دعا اینا داری باطل شه گاهی میبینی خودت دعا گرفتی اما اون دعا ها وچار سنگینی کردتت یا اب داع ریختی یجایی یا از یه حا تاریک خلوت رد شدی اینا  یا دچار جن عاشقت کرده جن عاشق جنیه که نمیداره جنس مرد عاشقت بشه مدام بینتون تفرقه مینداره چون عاشقت شده 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
والا من نمیدونم پاکسازی اینا چیهفقط میدونم این رفت یه بسته گرفت،توش دعا معا و... بود،سیستمشم این بود ...

پاکسازی یعنی دعا بگیری اینا باطل شه یا ازت اینجور انرزی ها منفی و... دور شن از دوستت میتونی مشکل من بپرسی خصوصی دوستیمو قبول میکنی یچیز بهت بگم 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حدودا ۱ ماه شدوالا پول به مقدار مشخص نگرفت اولش،گفت هرچی دوس داری هدیه بده،دوستمم موقعی که رفت ازش ب ...

عزیزم فقط دعا وطلسمه همراهش بود یا باید باهاشون کاریم میکرد مثلا دفن کنه یا آتیش بزنه؟من دارم از دوری این طرف دیوونه میشم قرار بود ازدواج کنیم رفته با یه زن مطلقه،توروخدا نمیتونی بهش بگی یکی خیلی نیاز داره مث خودش که شمارشو بهم بده🥺😪

کاربری دست دونفره...

دعای محبت قرانی خوبه

ولی طلسم طالع بینی سنگینی داره

ذکر یا ودود اگ زیاد بخونیش برا محبت عالیه

مخصوصا دعای سریع الاجابه امام کاظم ک اگ بتونی روزی ۱۴تاشو بخونی ب نیت این ک طرف بهت شدید علاقه مند شه محشره

نمیگهوالا راستشو بگم مشکلم سر غرور نیس،من کلا دو هفته پیش بهش گفتم که واسه غیبگویی و فاال منو ببره پ ...

بهش بگویکی هست که مث خودش خیلی نیاز داره باور کن شبا با گریه میخوابم کاش شمارشو به من بده چون منم طرفم قرار بود ازدواج کنیم رفته با یع زن مطلقه خانواده هامونم در جریان بودن

کاربری دست دونفره...

بعد عزیزم مگه اسم زید طرفو میدونست که براشون جدایی زد؟

کاربری دست دونفره...
با دعا 😐😑به نظرت این دعا نویسا که اینقدر دعاشون اثر داره چرا برا خودشون دعا نمیکنن پولدار شدن از م ...

فک کن یه جراح میتونه قلب خودشوجراحی کنه دعانویسام همینجوری ان واسه همه اثرداره ولی واسه خودشون که نمیتونن بنویسن نمیشه باچشم دیدم چقدرتاثیرداره جادوطلسم

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋

اقوام همسرم میگن قبل عقدمون دوره نامزدی مادرشوهرم برا همسرم دعا گرفته زبون بند و شهوت بند که باهم  ازدواج نکنیم ولی خوب سه ساله متاهلیم   

میگن برا دامادش هم زبون بند گرفته با دعای محبت که غلام حلقه به گوششون هست 

من که اعتقاد ندارم به این خرافات این همه دعای خیر میکنیم تو ده تا دوتاش مستجاب نمیشه چطور میشه دعای شر به سرانجام برسه

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

جادومثلاتا۱سال یافوقش ۲سال عمل میکنه بعدش تاثیرش میره بایددوباره بری پیش طرف بنویسه برات اگه رفته پیش مطلقه میتونی برگردونی ولی بعداینکه ازکارافتادطلسم دوباره برمیگرده به مطلقه هی بایدتمدیدکنی

اقوام همسرم میگن قبل عقدمون دوره نامزدی مادرشوهرم برا همسرم دعا گرفته زبون بند و شهوت بند که باهم ا ...

میشه باچشم دیدم یکی طرف دخترش فرارکرده بودرفت طلسم زد به درخت پس دختره باپای خودش اومد😏

میشه باچشم دیدم یکی طرف دخترش فرارکرده بودرفت طلسم زد به درخت پس دختره باپای خودش اومد😏

رو من که اثر نداشته

مادرشوهرم این کاره است

ولی من حساب چی نمیذارم کاراش رو

به نظرم خدا هر شری رو به سمت خود طرف بر میگردونه

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

رو من که اثر نداشتهمادرشوهرم این کاره استولی من حساب چی نمیذارم کاراش روبه نظرم خدا هر شری رو به سمت ...

پس پیش ادم درست نرفته اگه براجداییتون باشه مثلاصبح بگیری تاشب تاثیرشومیزاره ودعوای شدیدمیشه