2777
2789
عنوان

کسی دعا محبت گرفته اثر داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 85 پست
پس پیش ادم درست نرفته اگه براجداییتون باشه مثلاصبح بگیری تاشب تاثیرشومیزاره ودعوای شدیدمیشه

نمی دونم والا

اولش خیلی اذیت شدم

همش ناراحت بودم چرا همچین غلطی میکنه دامادش هم همراهیش میکنه باهم میرن میان

بعدش دیگه بی خیال شدم گفتم هر غلطی میخواد بکنه

بذار با این کارها دلش خوش باشه

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

نمی دونم والااولش خیلی اذیت شدمهمش ناراحت بودم چرا همچین غلطی میکنه دامادش هم همراهیش میکنه باهم میر ...

اگه یه موقع اون برگه که جادوتوش نوشته پیداکردی بهش سوزن بزن سوراخ شه باطل میشه یاتویه ظرف آب بریز چهارگوشه قرآن بزن توآب که یه ذره خیس بشه بپاش چهارگوشه هال خونت باطل میشه

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه یه موقع اون برگه که جادوتوش نوشته پیداکردی بهش سوزن بزن سوراخ شه باطل میشه یاتویه ظرف آب بریز چه ...

برگه نیست

زندایی همسرم میگه میریزه تو غذاتون 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

برگه نیستزندایی همسرم میگه میریزه تو غذاتون

خب توغذانمیشه چون نمک داره احتمالاچایی به خوردتون داده یاشربت هیچ طلسمی توغذانمیشه وامکان نداره اون برگه ای که توش دعانوشته میشورن بعدش صاف میکنن باهمون آب چایی دم میکنن میدن به خوردمردم  چه محبت باشه چه واسه جدایی حالاهرچی

خب توغذانمیشه چون نمک داره احتمالاچایی به خوردتون داده یاشربت هیچ طلسمی توغذانمیشه وامکان نداره اون ...

ممکنه چون من اعتقاد ندارم اثر نمیکنه؟

یا ممکنه بعدها تاثیرش رو بذاره؟

ممکنه چون من اعتقاد ندارم اثر نمیکنه؟یا ممکنه بعدها تاثیرش رو بذاره؟

اگه تاثیرکنه مثلااگه صبح نوشته باشه تاظهرتاثیرمیکنه به اعتقادایناهم ربط نداره خونه طرف وباطلسم سوزونده بودن آتیش گرفته بودحالامن هرچی بگم کسی باورنمیکنه کل محل دهنشون بازمونده بودکه چه طلسمیه که اینجوری خونه اتیش گرفت

اگه تاثیرکنه مثلااگه صبح نوشته باشه تاظهرتاثیرمیکنه به اعتقادایناهم ربط نداره خونه طرف وباطلسم سوزون ...

زندایی همسرم میگه هر بار از در خونه ما میاد داخل به محض رفتنش تو خونمون جنگ جهانی راه می افته

خصوصا اگه چیزی براشون ببره

زندایی همسرم میگه هر بار از در خونه ما میاد داخل به محض رفتنش تو خونمون جنگ جهانی راه می افتهخصوصا ا ...

اگه چیزی که میبره شیرینی وشکلات وشربته اره تاثیرداره ولی غذانه

اگه چیزی که میبره شیرینی وشکلات وشربته اره تاثیرداره ولی غذانه

نه چون باغ دارن اکثرا میوه و سبزی میبره یا سوپ و آش

ولی پا قدمش نحس هست

حتی برا من 

هر وقت میاد خونمون با اینکه حواسم جمعه با این همه با رفتنش الکی میونمون شکرآب میشه

نه چون باغ دارن اکثرا میوه و سبزی میبره یا سوپ و آشولی پا قدمش نحس هستحتی برا من هر وقت میاد خونمون ...

اهاپس طلسم نیس 

اهاپس طلسم نیس

خدا لعنتش کنه

مریض روانی

والا ما کاری به کارش نداریم

خودآزاره

تو این چندسال هم منو از پا دراورده هم خودش رو بری تهش هم هیچ دلیلی نداره ها جز اینکه چرا لباس عقدت اونی نشد که دختر من پسند کرده... 

خدا لعنتش کنهمریض روانیوالا ما کاری به کارش نداریمخودآزارهتو این چندسال هم منو از پا دراورده هم خودش ...

دخترش💩خورده مگه اون میپوشه

فک کن یه جراح میتونه قلب خودشوجراحی کنه دعانویسام همینجوری ان واسه همه اثرداره ولی واسه خودشون که نم ...

کدوم آدم موفق با دعا موفق شده 

رونالدو تمرین کرده یا دعا کرده که موفق شده؟؟

ایلان ماسکم حتما دعا نویس داشته 

من هیچ آدم موفقی رو ندیدم که با دعا به جایی رسیده باشه 

تلاش و کوششم این وسط کشکه 

تمام آدمای پولدار و تحصیل کرده دور من مثل چی سختی کشیدن 

رابطه ای که بخواد با دعا نگهش داری باید گل گرفت درشو 

مراجعه به دعا نویس هم کفر به خداست ..

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
یعنی بعد اینکه دعا گرفتیم باید پاکسازی کنیم؟

نه کلا من قبلا دعا گرفتم یعنی دعا ربطی نداره حتما محبت باشه ها میبینی یکی دعا پیدا شدن یه وسیله گمشده میگره اما با اومدن دعا بهش سنگینی میاد چون میدونی اونا در مقابل بهتدبچیز میدن ولی یچیزم ازت میگرن...

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
دعای محبت قرانی خوبهولی طلسم طالع بینی سنگینی دارهذکر یا ودود اگ زیاد بخونیش برا محبت عالیهمخصوصا دع ...

طولانی ؟

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک