2777
2789

میدونع من رو فالور دختر حساسم اولش ۱۰۰ نفرو انفالو کرد بخاطر من من ی مدت حالم خوب بود دیدم باز تگ توگ فالو کرده هیچ نگفم ک باز دعوامون نشع ولی اون فکرده من بیخیال شدم پرو شد باز فالو میکنع این چنروز واقعا مغزمو فشار میده با اینکارش

بعد اینی ک جدیدا فالو کرده با رفیقش مشترکع🥲💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو مرگ یه بار شیون یه بار

گفتم اخععع💔💔از این میسوزم میدونع من چک میکنم میدونع بدم میاد باز با چ رویی فالو

پیجای پیوی هم فالو میکنه🥲

بی حس شدم انقد حرص خوردم

دلم میخاد بیینمش همه اینا ب روش بزنم بعد تمومش کنم 🥲💔

یا تمومش کن یا بیخیال شو این آدما زاتشون همینه عوض هم نمیشه

چطوری بیخیال شم من با هرچی کنار بیام با قضیه فالور دختر نمیتونم خودشم میدونع این مدت همش بیرون میرفتیم انقد اسمشو اوردم تا ۱۰۰ نفر آنفالو کرد ولی باز داره فالو میکنه چون من سکوت کردم🥲

چطوری بیخیال شم من با هرچی کنار بیام با قضیه فالور دختر نمیتونم خودشم میدونع این مدت همش بیرون میرفت ...

وقتی می‌دونه ناراحت میشی و احمیت نمی‌ده چرا آنقدر جدی گرفتیش اگه زره ای توجه به تو داشت و رابطه رو جدی می‌گرفت ناراحتت نمی‌کرد 

وقتی می‌دونه ناراحت میشی و احمیت نمی‌ده چرا آنقدر جدی گرفتیش اگه زره ای توجه به تو داشت و رابطه رو ج ...

حماقت کردم🥲💔

دست خودم نبود جدیش گرفتم بش علاقمند شدم نمیدونستم همچین ادم بیشعوریه وقتی میدونع بازم...

بعد از این ذهنم درگیره ک این دختری ک امروز فالو کرده با رفیفش مشترکه این دارک نیست؟