2777
2789
عنوان

تو روخدا این لفظ زن و دختر رو بریزید دور

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 77 پست

آخه چه ربطی داره به آقایون قبل ازدواج هم میگن پسر بعد ازدواج میگن مرد 

اصل ازدواجه  دیگه چیکار به رابطش. داری و پایین تنه 

مثل اینکه چرا بگی متاهل مجرد  تو فرم های کاغذی چرا بر اساس رابطه تقسیم بندی می‌کنی سوالت مثل اینه 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوکی اما مثلا اگر من جای شما بودم بدون تحقیق اطلاعات غلط به دیگران نمی‌دادم

یه فیلم خارجی قدیم دیدم همین بود

دختره اشراف زاده بود

فکر می‌گردن یکی بهش تجاوز کرده

ازش پرسیدن هنوز دوشیزه ای؟

زیرنویس دار بود فیلمه

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

در ضمن دقیقا تو کاربرد اشاره به تجربه س.ک.س داشتن یا نداشتن استفاده میکنن برای خانمها

ببخشید ولی این تصور غلطه شما و یک عده بخوصوصه

اکثرا برای مونث مجرد میگن دختر

برای مونث متاهل میگن خانم 

و یا به دختری که بالای سی سالشه و مجردها میگن خانم بخاطر سنش

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ:

شما کجا دیدی یه مرد رو براساس س.ک.س داشتن یا نداشتنش روش عنوان پسر یا مرد رو جابه جا کنن

به پسری که مفعول باشه میگن او...بی😁😂

معیار مرد و پسر گذاشتن هم روی یه مذکر سن و قدرتشه

مثلا یه پسر ۳۵ ساله که کار و زندگی نداره و بیکاره و هنوز سرش پای گوشیه مرد نمیگن

به مردها هم به چشم یه دستگاه کار گردن نگاه میکنن

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

شما کجا دیدی یه مرد رو براساس س.ک.س داشتن یا نداشتنش روش عنوان پسر یا مرد رو جابه جا کنن

شما هم دیگه بدتر داری خانوما رو بی ارزش میکنی! 

همه جا تاکید می‌کنم همههههه جا من دیدم از لفظ پسر و مرد استفاده میکنن .. 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
یه فیلم خارجی قدیم دیدم همین بوددختره اشراف زاده بودفکر می‌گردن یکی بهش تجاوز کردهازش پرسیدن هنوز دو ...

خب چرا همین برای مردها کاربرد نداره؟

صرفا ملاک خانمها آکبند بودن و پلمپ بودنه؟

همشون فقط ریشه در شئ انگاری زن و زن ستیزی و مردسالاری داره

💍🩷
کمتر از دویست ساله جنبش های آزادی زنان جو جوامع غربی رو عوض کرده و فرهنگ لغتشون از ادوار خیلی دورتری ...

من حقیقتا با بازی با کلمات بحث را پیچیده نمیکنم 

و در همه جای دنیا هر کلمه در فرهنگ لغت معنای خودش را داره و پشتش هیچ قصد و غرضی توهین آمیزی نیست 

پسر 

مرد 

همسر 

زن 

دختر 

همه این ها مرتبه سنی و شخصیتی که به مرور زمان درونشون با گذر زمان شکل میگیره دسته بندی می‌شوند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بله ولی برای مردان معیار رو پایین تنه شون قرار نمیدن که س.ک.س داشته یا نه

کی گفته؟!

مرد تا وقتی که مزدوج نشه پسر نامیده میشه

شما کلا دنبال جنجالی چنبار دیدم تاپیک های بی مفهوم میزنی

متاهل🩷🍃
یه فیلم خارجی قدیم دیدم همین بوددختره اشراف زاده بودفکر می‌گردن یکی بهش تجاوز کردهازش پرسیدن هنوز دو ...

ندیدم عزیزم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خب چرا همین برای مردها کاربرد نداره؟صرفا ملاک خانمها آکبند بودن و پلمپ بودنه؟همشون فقط ریشه در شئ ان ...

شما همونی بودی که میگفتی زنی که به بچش تو مکان عمومی شیر بده چندشه و ضعیفه و بدبخته

کلا دنبال جنجالی که بری برای پر بازدیدا ولی کور خوندی عزیزم

متاهل🩷🍃
عه واقعا؟شما که کامنت قبل گفتین برای افزایش اطلاعات میخواین چطور تو صدم ثانیه علامه دهر شدین؟😂😁

میخواستم جوابتون را بدونم که چقدر منطق پشتش هست 

اما متاسفانه پوچ بود😂😂

من حقیقتا با بازی با کلمات بحث را پیچیده نمیکنم و در همه جای دنیا هر کلمه در فرهنگ لغت معنای خودش را ...

ولش کن این خانوم کلا دنبال جنجاله یه نگاه به تاپیک هاش بندازش

حتی تو تاپیک زنی که تو مکان عمومی به بچش شیر میده هم شرکت کردم که عموما همه باهاش برخورد کردن

متاهل🩷🍃
خب چرا همین برای مردها کاربرد نداره؟صرفا ملاک خانمها آکبند بودن و پلمپ بودنه؟همشون فقط ریشه در شئ ان ...

معیار زن ها بکارتشون بوده

معیار آقایون کار کردن

اگر بخوای از ایت زاویه نگاه کنی برای هر دو جنس ارزش خالصی قائل نیستن هر دو وسیله ان

یکی واسه زاد و ولد یکی هم واسه بقا

سخت نگیر

فقط به زن ۵۰ ساله مجرد هیج وقت نمیگی دختر

پس همین شیوه رو ادامه بده به اونی که سنش کمه بگو دختر اونی که سنش زیاده بگو زن

البته ما لفظ زن برامون زشته میگیم خانم

شما همونی بودی که میگفتی زنی که به بچش تو مکان عمومی شیر بده چندشه و ضعیفه و بدبختهکلا دنبال جنجالی ...

حالا این سایت دوزاری چی داره که من بخوام پربازدید شم ، انگار یوتیوبه بهم پول بدن ، 

صرفا مسائلی که ذهنم رو آزار میده اینجا مینویسم

💍🩷