2777
2789

سلام شب همگی خوش

من چندتا کلاس میرم از شانس بدم تو یکی از کلاسام 

یکی میاد که فامیل هستیم اما دور 

توگذشت خیلی اذیتم کرد وازاین جور ادماس که حرف درمیاره منم از همون اول که دیدمش سلامش نکردم خودمو زدم به ندیدن چون به شدت ازش بدم میاد 

دیروز تو کلاس دیدم اومد بهم گفت علیک سلام

سلام منم گفتم سلام بعد یهویی گفت اینقدر خودتو نگیر  بلد نیستی سلام کنی 

منم درجواب هیچی نگفتم اصلا محل ندادم

اما باخودم میگم  کاش جوابشو میدادم 

با اینکه باز دیدمش سلامش نکردم

چیکار کنم

تو ام باید حاضر جواب میبودی

میگفتی اینکه میخوام سلام کنم یا نه با اینکه بلدم سلام کنم یا نه فرق داره

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار خوبی کردی محل نده بهش

گاهی وقتا سکوت خودش طرفو ضایع میکنه

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

واقعا بازم دیدمش سلام نکنم

به نظرم مجبور نیستی سلام کنی سلام کردن واجب نیس

اگه اذیتت میکنه و باهاش حال نمیکنی میتونی سلام نکنی

اگرم خیلی برات مهم نیس یا میخوای مودب باشی میتونی کوتاه سلام کنی و هیچی نگی بعدش

چرا خودش سلام نمیکنه حالا

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

به نظرم مجبور نیستی سلام کنی سلام کردن واجب نیساگه اذیتت میکنه و باهاش حال نمیکنی میتونی سلام نکنیاگ ...

من اصلا ازش خوشم نمیاد چون به شدت فضوله

چون خودش حدود ۲۰ سال از من بزرگتره 

من اصلا ازش خوشم نمیاد چون به شدت فضولهچون خودش حدود ۲۰ سال از من بزرگتره

هر جور راحت تر بودی رفتار کن دوست نداشتی سلام نکن اگه یا بارم دلت خواست سلام کن 

هر طور اون لحظه راحت تر بودی