2777
2789
منم طبق گفته شما همین الان داشتم تاپیکا رو می خوندم حس تبلیغی نگرفتم، دوست عزیز من تا چیزی رو خوشم ن ...

شک داشتم که شما هم واسه تبلیغ این دکتر اومدی یا نه ولی الان با این حرفات کاملا مطمئن شدم!

شک داشتم که شما هم واسه تبلیغ این دکتر اومدی یا نه ولی الان با این حرفات کاملا مطمئن شدم!

مسئله ای نیست دوست عزیز من ایشون رو تبلیغ می کنم چون خودم نتیجه دیدم از کارهای رایگانشون و به هر کسی که تو این دوره زمونه وسواس داره معرفی می کنم شاید چند نفر درمان بشن، نه پولی به من می رسه نه چیزی، ممکنه در انتهاشم بگم برای من دعا کنید، شما دوست داشتید انجام بدید دوست نداشتید انجام ندید پول که الان پرداخت نکردید، من به خاطر خودتون عرض کردم و گرنه اصلا برای من ذره ای فرق نمی کنه که شما وسواس داشته باشید یا خیر دلم به حالتون سوخت معرفیشون کردم چون می دونم افراد وسواس چه عدابی می کشن، شما اصلا این حرفای من رو نادیده بگیرید با زندگی خودتون خوش باشید هنوز درایت این رو ندارید که می گم کار و دانشگاهم رو از دست دادم البته سن ۲۲ سال هنوز اون تجربه و پختگی کامل رو بدست نیاورده باید مسیر طی بکنه تا متوجه بشه گدر زمان و از دست دادن فرصت ها یعنی چی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با خواندن اون پیامش همین حس بهم دست داد

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....

لطفا تا زمانی که مطمئن نشدید از این خانم دکتر راجع به صحبتای من هیچ تفکری نداشته باشید فقط و فقط ازشون رد بشید و نادیده بگیرید گویا هیچ صحبتی با شما انجام نشده، هر چند من خودم از ایشون واقعا خیلی چیزا رو یاد گرفتم اما شما صحبتای منو نادیده بگیرید و اگر تو ذهنتون یا جایی حرفی از صحبتای من بزنید راصی نیستم

ای کاش به راحتی قضاوت نکنید که ی جایگاهی وجود داره که باید جواب پس بدید اون موقع چطور می تونید حلالی ...

نه ما شمارو میشناسیم نه کس دیگه ای شمارو اینجا میشناسه! 

نگران نباش قضاوت هم بکنیم آبروی کسی نمیره!

ولی شاید پول به نفر این وسط بره بابت تبلیغ از یک فرد نادرست

من نگفتم شما صددرصد برای تبلیغ ایشون اومدی،ولی با اون همه جبهه گیری خودتو در معرض تهمت گذاشتی!