ولش کن این خانوم کلا دنبال جنجاله یه نگاه به تاپیک هاش بندازشحتی تو تاپیک زنی که تو مکان عمومی به بچ ...
متشکرم از درکتون عزیزم
آره متأسفانه برخی افراد یاد گرفتند بدون علم و سند
اراجیف تحویل عموم بدند
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
متشکرم از درکتون عزیزم آره متأسفانه برخی افراد یاد گرفتند بدون علم و سند اراجیف تحویل عموم بدند
دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...
خب چرا بجای سرزنش و صحبت راحب دانا بودنتون اطلاعات نمیدید؟
ولش کن این خانوم کلا دنبال جنجاله یه نگاه به تاپیک هاش بندازشحتی تو تاپیک زنی که تو مکان عمومی به بچ ...
خب اینکه من از زن باردار و زایمان و شیر دادن بچه چندشم میشه گناهه؟ یک سری احساسات آدم خودجوشن و دست خودش نیست ،
حالا اینکه تاپیک پربازدیدشه یا نه دست من نیست ، از پربازدید شدن اینجا چیزی عایدم نمیشه که بخوام بخاطرش دنبال جنجال بگردم ، میخواستم برای بازدید وقت بذارم میرفتم اینستا و یوتیوب مسخره بازی درمیوردم
پس برو تاپیک های جنجالیتو در قالب ویدئو اونجا اپلود کن شما حق نداری راجب چیز هایی که باعث تفرقه و جن ...
ععع چه جالب! چطور اونهایی که میان درباره دعوای جاریشون و متلک خواهرشوهرشون تاپیک میزنن رو همه همراهی میکنن هیچ کس نمیگه جنجال راه ننداز!!! حالا من که از مسائل اجتماعی و نظرات شخصیم میگم میشم جنجال راه بنداز! جالبه بخدا! بحث جنجال نیست ، موضوع اینه آدمها دوست ندارن چیزی که نمیخوان رو بشنون!