2777
2789
عنوان

تو روخدا این لفظ زن و دختر رو بریزید دور

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 77 پست
شما موضوع رو نگرفتی ، بعضا افرادی هستن که لفظ زن و دختر رو تو دسته بندی رابطه داشتن یا نداشتن اجرا م ...

خب زن یا دختر بودن هیچ کدوم به دیگری ارجح نیست فرقی نمی کنه هر کدوم یه مرحله از زندگیه مثل مجرد و مطلقه بودن شخص که در جایگاه فرد تاثیری نداره

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

کشورهای اروپایی اکثرا البته اوناهم قبلا از لفظ دوشیزه استفاده میکردن ولی الان دیگه نه

اوکی اما مثلا اگر من جای شما بودم بدون تحقیق اطلاعات غلط به دیگران نمی‌دادم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه دیگه از خودت حرف در نیاراونجا هم دقیقا به همین معناست

خب به همین معنی باشه فرضا چرا فکر میکنی اگر تو فرهنگ های غربی چیزی اجرا شه حتما درسته؟ کمتر از دویست ساله جنبش های آزادی زنان جو جامعه شون رو عوض کرده و فرهنگ لغتشون از ادوار خیلی دورتری اومده حقیقتا ، 

ضمیمه اینکه خیلی وقته این مسائله براشون مهم نیست و یه خانم براشون با پایین تنه ش معنا میدا نمیکنه ، چیزی که دوستمون هم اشاره کردن درسته ، خیلی وقته از این الفاظ تو معنای سنتیش استفاده نمیکنن هرچند همچنان معنای لغویش رو داشته باشه

💍🩷
بنظرم زن ستیزی نیستهمین که خیلی روی این مسائل حساس بشیم باعث پر و بال دادن به زن ستیزیه مگرنه آقایون ...

شما کجا دیدی یه مرد رو براساس س.ک.س داشتن یا نداشتنش روش عنوان پسر یا مرد رو جابه جا کنن

💍🩷

عه واقعا؟شما که کامنت قبل گفتین برای افزایش اطلاعات میخواین چطور تو صدم ثانیه علامه دهر شدین؟😂😁

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

کمتر از دویست ساله جنبش های آزادی زنان جو جوامع غربی رو عوض کرده و فرهنگ لغتشون از ادوار خیلی دورتری اومده حقیقتا ، 

ضمیمه اینکه خیلی وقته این مسائله براشون مهم نیست و یه خانم براشون با پایین تنه ش معنا میدا نمیکنه ، چیزی که دوستمون هم اشاره کردن درسته ، خیلی وقته از این الفاظ تو معنای سنتیش استفاده نمیکنن هرچند همچنان معنای لغویش رو داشته باشه

💍🩷

بله برای مذکر هم مرد و پسر داریم🙁

منظور بزرگ و کوچیک بودنه یا متاهل و مجرد بودنه نه باکره بودن یا نبودن 

دختر با خانم فرق داره 

همون‌طور که پسر با مرد فرق داره

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️

شما کجا دیدی یه مرد رو براساس س.ک.س داشتن یا نداشتنش روش عنوان پسر یا مرد رو جابه جا کنن

واسه همه همینه

خیلی از جوونای الان رابطه دارن ولی دختر و پسر خطاب میشن چون از نظر سنی باید اینجوری خطاب بشن

درحالی که سن بره بالا و اون فرد متاهل باشه زن یا مرد خطاب میشه

من حتی به خانوم جوونی که تازه ازدواج کرده و سنش کمه هم میگم دختر و خیلیا همینجورین من نمیدونم کجا زندگی میکنید که واسه شما فرق داره این قضیه

بله برای مذکر هم مرد و پسر داریم🙁منظور بزرگ و کوچیک بودنه یا متاهل و مجرد بودنه نه باکره بودن یا نب ...

در ضمن دقیقا تو کاربرد اشاره به تجربه س.ک.س داشتن یا نداشتن استفاده میکنن برای خانمها

💍🩷

والا من واژه زن و دختر رو اصلا در ارتباط با داشتن یا نداشتن رابطه جنسی به کار نمی برم و بله به نظرم زشت و قبیحه اون کاربرد

بیشتر این دو واژه نشانه بلوغ و درجه بزرگسالی هست. من اصلا فرق نداره برام یکی مجرد باشه یا متاهل اگر مثلا سنش کم باشه و تو دهه بیست احتمال زیادی داره ازش با لفظ دختر یاد کنم. از طرف دیگه یه خانمی اومدیم و تو ۵۰ سالگی مجرد بود. طبیعتا نمیام بهش بگم دختر!!! میگم خانم، زن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
تو خارج شرایط متفاوته وقتی لفظ خانوم یا زن رو برای کسی بکار میبرن که از سن قانونی عبور کرده باشه و ق ...

نه دیگه به خانم متاهل و خانم مجرد دو تا لفظ مختلف میگن

ربطی به سن قانونی نداره

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️

واسه همه همینهخیلی از جوونای الان رابطه دارن ولی دختر و پسر خطاب میشن چون از نظر سنی باید اینجوری خط ...

والا منم دو ساله ازدواج کردم 

۲۰ سالمه 

مادر شوهرم همش از کلمه دختر رو به کار میبره